ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

“Πάνω από 2500 άτομα ετοιμάζονται για την μεγάλη Αλφαβητοπαρέλαση” δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης

Επιστρέφει η Αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα στις 12 Φεβρουαρίου μετά από 2 χρόνια. Ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μουμτσάκης σημείωσε πως 2500 παιδιά θα συμμετάσχουν σε αυτή την παιδική γιορτή.

Αρχικά ανέφερε ότι “Βρισκόμαστε στην φάση της προετοιμασίας μετά από δύο χρόνια απραξίας που ήταν αρκετά. Και έτσι λοιπόν στις 12 Φεβρουαρίου θα έχουμε την 16η Αλφαβητοπαρέλαση. Θα συμμετάσχουν παιδιά και μαθητές από τα σχολεία της Καβάλας και από γειτονικούς Δήμους, όπως από το Οφρύνιο, το Ποδοχώρι, τις Ελευθερές και πάνω από 2500 παιδιά μαζί με τους γονείς θα παρελάσουν.

Ο φετινός τίτλος είναι η ΑΛΦΑΒΗΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ – ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ και θέλουμε με τον τρόπο αυτό να θυμηθούμε τι γίνονταν πριν και τι τα δυο χρόνια που δεν είχε παρέλαση λόγω πανδημίας.

Ήδη η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και οι προετοιμασίες είναι πολλές και από όλους. Γίνεται προσπάθεια να γίνει και με συμμετοχή τμήματος της παρέλασης που γίνεται στην Ξάνθη μια εβδομάδα αργότερα! Εις ανταπόδοσιν μάλιστα αυτής της συμμετοχής ένα τμήμα της Αλφαβητοπαρέλασης θα παρελάσει στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα.

Είναι ένα άνοιγμα που κάνουμε έτσι ώστε να δυναμώσουμε τον θεσμό της Αλφαβητοπαρέλασης Είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει η οδός Ομονοίας και καλώ όλους την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον Άγιο Παύλο για να απολαύσουν την διοργάνωση αυτή”

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο  Αντιδήμαρχος καλεί όλο τον κόσμο να αφήσει για λίγο τα προβλήματα που έτσι και αλλιώς μας βασανίζουν όλους. «Ας γίνουμε για λίγο παιδιά. Ας διασκεδάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Πάνω από 2500 οι συμμετοχές και είναι μαθητές και γονείς μαζί ενώ μαζί μας θα είναι φέτος και το Ειδικό Σχολείο.

Θέλουμε κάθε χρόνο βήμα βήμα να δυναμώνουμε την Παρέλαση και να προσθέτουμε και κάτι ακόμη σε αυτή.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα είναι μαζί μας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο…. Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ήταν αυτός που διοργάνωσε την Αλφαβητοπαρέλαση και πλέον συνεχίζουμε όλοι με επιτυχία” τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *