“Κάθε προσφορά στο ΕΚΑΒ σημαίνει αναγνώριση της προσπάθειας μας” δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ    Κώστας Τσιτσιλικάκης

Σημαντική δωρεά δόθηκε στο ΕΚΑΒ της Καβάλας από την Ενεργειακή και τον Ακρόλιθο και αφορά ένα απινιδοτή. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης σημείωσε πως πρόκειται για μία συσκευή ακούραστη.

Αρχικά ανέφερε ότι “Είναι μια δωρεά η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο ενώ κάθε 14 Ιανουαρίου έχει ορισθεί ως ημέρα θυσίας του διασώστη! Έτσι εκείνη την ημέρα αποφασίσθηκε να γίνει η εν λόγω δωρεά. Πρόκειται για μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, η οποία ονομάζεται ΛΟΥΚΑΣ και είναι αυτόματο μηχάνημα συμπιέσεων! Ουσιαστικά χρησιμοποιείται για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και θα μας λύσει τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Προτέρημα του, ένα μηχάνημα ακούραστο που δεν σταματά ποτέ να κάνει συμπιέσεις Όταν κουράζεται ο άνθρωπος σταματά, το μηχάνημα ποτέ, Και αυτό μας βοηθά πολύ. Είναι επίσης μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την μεταφορά του ασθενούς, είτε μέσα σε σκαλάκια, είτε σε δύσβαστα σημεία στα οποία εμείς παράλληλα δεν θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε και να κάνουμε ΚΑΡΠΑ. Οπότε αυτή η συσκευή θα μας βοηθήσει για να υπάρχει μια αδιάκοπη συνέχεια συμπιέσεων.”,.

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές “Ενεργειακή και δη την κ. Σάρδη η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και τον κ. Μπαρμπούνη Αρτέμη, ενώ και ο διευθυντής του παραρτήματος μας βοήθησε.

Το μηχάνημα θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ προς τους πολίτες όχι μόνο της Καβάλας αλλά και γενικότερα όλους τους πολίτες που ενδεχομένως στο μέλλον θα επισκεφθούν την περιοχή μας.

Παράλληλα έχουμε δωρεά και ένα εκκλησάκι  από την εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ και ευχαριστούμε τον κ. Χατζησάββα για τη δωρεά. Αυτές οι δωρεές μας τιμούν και νοιώθουμε μια ηθική αμοιβή. Είχαμε προσφορές και στην περίοδο της πανδημίας και ουσιαστικά είναι όλο αυτό μια ηθική ανταμοιβή μια και πιστεύουμε ότι το έργο μας αναγνωρίζεται. Και κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει κάτι κακό. Ελπίζουμε και μελλοντικά να υπάρξουν δωρεές και να έχουμε και τους φορείς, και τους επαγγελματίες αλλά και όλους τους πολίτες κοντά μας. Η υγεία είναι ύψιστο αγαθό και χρειάζεται τους πάντες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *