“Θέλω να πιστεύω ότι αναπτύσσοντας το πρόγραμμα μας οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν για το μέλλον αυτής της πόλης” τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ντίνος Κλειτσιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ντίνος Κλειτσιώτης βρίσκεται σε φάση συγκρότησης του ψηφοδελτίου του. Ο ίδιος ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την 1η 30ντάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα  ανέφερε ότι “Όπως το είπα φεύγοντας από το νοσοκομείο, δηλώνω υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και το όνομα του συνδυασμού και την πρώτη 30αδα υποψηφίων. Είμαι αισιόδοξος για την έκβαση αυτής της εκλογικής μάχης.

Στελεχωνόμαστε σιγά σιγά ως συνδυασμός, με άτομα αξιόλογα, κοινωνικά, με επαγγελματικές επιτυχίες και άτομα που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, με άτομα που θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή ομάδα έτσι ώστε να προσφέρουμε και να διεκδικήσουμε την ψήφο των πολιτών και το δημαρχιακό θώκο για να πάμε την πόλη μας, την όμορφη Καβάλα μας, ένα βήμα πιο μπροστά ή έστω όσο πιο μπροστά γίνεται.

Τις σκέψεις και τα οράματά μας θα τα παρουσιάσουμε στους καβαλιώτες. Έχουμε άλλωστε καιρό εμπρός μας, 9 μήνες και θα δώσουμε στη δημοσιότητα ιδέες, σκέψεις και προτάσεις και θα πείσουμε τους καβαλιώτες ότι εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να εμπιστευτεί ο λαός για την επόμενη 5ετία”.

ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Ο ίδιος τόνισε “επικοινωνώ με φίλους και άτομα που μπορούν να προσφέρουν. Πολλά άτομα από μόνα έρχονται και μου μιλούν και θέλουν να είναι στο συνδυασμό μας. Είναι μια ομαδική προσπάθεια και πάντα η καλή ομάδα είναι αυτή που θα παρουσιασθεί στους καβαλιώτες με ηγέτη εμένα.  Θέλω να πιστεύω ότι αναπτύσσοντας το πρόγραμμα μας οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν για το μέλλον αυτής της πόλης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *