“Η έλλειψη προσωπικού μείζον θέμα στην συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας” δηλώνει ο Διευθυντής Νευρολογικής   Βαγγέλης Καμπουρίδης

Με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας  κ. Γκάγκα συναντήθηκε ο Διευθυντής Νευρολογικής κ. Βαγγέλης Καμπουρίδης. Ο ίδιος της έθεσε κυρίως το θέμα του προσωπικού κυρίως νοσηλευτικού.

Αρχικά ανέφερε ότι “Ήρθε την Παρασκευή η αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Παρασκευή στο Νοσοκομείο Καβάλας και φυσικά μιλήσαμε για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Την ενημέρωσα για όλα τα θέματα που έχει ανοικτά το νοσοκομείο και δη για αυτά του προσωπικού και φυσικά και για άλλα ζητήματα.

Η υπουργός δεν είναι η πρώτη φορά που μας συναντά. Έχουμε συναντηθεί και άλλη φορά. Έτσι μιλήσαμε μαζί της και το θέμα του προσωπικού το έθεσα μετ` επιτάσεως. Κυρίως νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό είναι αυτό που μας χρειάζεται τα μέγιστα.

Έτσι περιμένουμε να τελειώσει κάποια στιγμή η προκήρυξη που τρέχει ώστε να δούμε τι κόσμο θα πάρουμε, πόσους νοσηλευτές. Μάλιστα 41 ή 42 άτομα πρέπει να έρθουν κοντά μας και αυτό είναι σημαντικό».

ΟΣΟΙ  ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

Και πρόσθεσε ότι «Άλλωστε οι νοσηλευτές και οι υπόλοιποι που επέστρεψαν μετά την άρνηση εμβολιασμού, απλά αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό! Το ΕΣΥ είναι γερασμένο εδώ και χρόνια! Φεύγουν στην σύνταξη άνθρωποι, ιδίως το νοσηλευτικό… .Άρα τι να μας σώσει; Πρόβλημα όλο αυτό”.

Βέβαια έγινε συζήτηση και για τα ΤΕΠ ώστε να μπουν σε ένα πλάνο για αναμόρφωση, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο νοσοκομείο. “ Τα είδαμε όλα πολύ καλά για να κάνουμε μια συνδιαμόρφωση των ΤΕΠ και αφού σε πρόγραμμα θα έχουμε εξελίξεις.

Αναμένουμε και εξοπλισμό μέσω ΕΣΠΑ και βέβαια είδαμε και τα τεχνικά μας θέματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *