ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Η ΠΝΟΗ χαιρετά την Ξανθίππη Σαμέρκα

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια μιλά για την επιχειρηματία Ξανθίππη Σαμέρκα, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, η γενική γραμματέας του Συλλόγου ”ΠΝΟΗ”, Νίκη Ανέστη.

”Το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ στενάχωρο, καθώς μια αγαπημένη φίλη, συμμαθήτρια μου από το δημοτικό σχολείο, η Ξανθίππη Σαμέρκα, ”έφυγε”, δεν τα κατάφερε. Ενώ κατάφερε να δαμάσει μεγαθήρια μέσα στη δουλειά της, ο καρκίνος δυστυχώς την κατέβαλε και η Ξανθίππη δεν είναι πια κοντά μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά  η κ. Ανέστη.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ

”Ήταν ένας ωραίος άνθρωπος, μια εξαιρετική επιχειρηματίας, πολύ δοτική. Όποτε χτυπούσε το τηλεφωνό της και στην άλλη άκρη της γραμμής είμασταν από την ”Πνοή” και της λέγαμε Ξανθίππη για την τάδε οικογένεια χρειαζόμαστε πετρέλαιο ή οτιδήποτε άλλο, απαντούσε, πες μου που, πως και τι. Ποτέ της δεν ψάχτηκε, να σου εξηγήσουμε της λέγαμε, απαντούσε είστε εσείς μπροστά κι αυτό που ζητάτε θα πιάσει τόπο. Το κάνω με όλη μου την αγάπη και τη διάθεση. Αυτή ήταν η Ξανθίππη. Πρέπει να τα λέμε αυτά, να μαθαίνει ο κόσμος ότι δεν είμαστε μόνο στην επιχειρήση μας κλπ, αλλά υπάρχουν και ευαισθησίες που τις καλύπτουμε και δεν θέλουμε να βγαίνουν παραέξω. Αυτή ήταν η Ξανθίππη Σαμέρκα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκέπασε. Για εμάς ”έφυγε” μια πολύ αγαπημένη φίλη. Στην επιχείρησή της ήταν ”παλικάρι”. Από το λίγο που την παρακολουθούσα, η διοίκηση της στην εταιρεία της ήταν φοβερή. Έτσι ”παλικάρι” ήταν και στη ζωή της”, υπογράμμισε σχετικά η Νίκη Ανέστη, γενική γραμματέας του Συλλόγου ”ΠΝΟΗ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *