2 σκέψεις σχετικά με το “Επικοινωνία

 • περιδιαβαίνοντας στο σάιτ του Αλφειού Ποταμού πού εκφράζει τις απόψεις της Ελλήνων Συνέλευσης οργάνωσης του κου Σώρρα βρήκα αυτό:
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2018/01/26993223_1621733244560324_6454656557731688452_n.jpg

  Θά ήθελα να με πληροφορήσετε, αν ευκαιρείτε, αν πράγματι είναι δικό σας το δημοσίευμα που επικαλείται ο συγκεκριμένος ιστότοπος και αν είναι, τι απέγινε τελικά με την υπόθεση.
  Μήπως μπορείτε να μου στείλετε -σε περίπτωση που είναι δικό σας το ρεπορτάζ- το πλήρες κείμενο;
  Μένω στη Κρήτη και δεν είναι δυνατόν να έχω τη παραμικρή πληροφόρηση από άλλες πηγές.
  Με τιμή
  Κ.Α.

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ http://WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164
  Προς
  Υπουργείο Εσωτερικών
  Υφυπουργό -Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη
  Αξιότιμε Υπουργέ,
  Στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου σας εκκρεμεί η έγκριση χρηματοδότησης των λουτρών Ελευθερών Καβάλας. Η πρώτη εξέταση φακέλου, απορρίφθηκε από τον προκάτοχό σας (Θεόδωρο Καράογλου). Μετά από σχετική επεξεργασία, ο φάκελος της επένδυσης έχει υποβληθεί εκ νέου στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου σας για έγκριση.
  Ως Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν τελικά αυτή η επένδυση θα υλοποιηθεί. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια η εν λόγω Λουτρόπολη δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις (κτηριακές και ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός) να έχουν σχεδόν καταστραφεί
  Για το λόγο αυτό, θα πρέπει το Υπουργείο να εξετάσει με προσοχή τον υποβληθέντα φάκελο της ιδιωτικής επένδυσης. Κατά την άποψή μας , εάν τελικά πληροί τα κριτήρια, θα αλλάξει την εικόνα της ευρύτερης περιοχής και θα συνδράμει στην ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού της χώρας μας με τα θαυμάσια ιαματικά νερά και το υπέροχο τοπίο του.
  Εν αναμονή της απάντησής σας
  Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του συλλόγου
  Ο Πρόεδρος
  Ανέστης Αναστασιάδη
  Ο Γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης
  Θεσσαλονίκη 29/4 2021
  Υ.Γ. κοινοποιείται Γραφείο Κυρίου Κυριάκου Χαρακίδη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.