Κοινωνία

Για έλλειψη αστυνόμευση στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας έκανε λόγο ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στράτος Μακρογιαννίδης

Για έλλειψη αστυνόμευση στους δρόμους της Καβάλας στο κέντρο έκανε λόγο ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στράτος Μακρογιαννίδης, σημειώνοντας πως «αν αρχίσει και βρέχει στην πόλη μας σταματάνε τα πάντα. Αυτό μπορώ να πω μετά βεβαιότητας, γιατί τις μέρες που έβρεχε όλοι οι δρόμοι ήταν μη χειρότερα. Ίσως δεν έχουν αδιάβροχα αυτοί που πρέπει να είναι στους δρόμους για να αστυνομεύουν την κατάσταση, το λέω με λίγο χιούμορ γιατί η κατάσταση ήταν τραγική μπορώ να πω. Δεν υπήρχε κάποιος ούτε να ρυθμίσει, ούτε να αστυνομεύσει ούτε τίποτα. Και το γιατί μπορούν να απαντήσουν άλλοι αρμόδιοι. Εγώ  μόνο το θέτω ως θέμα πως όταν βρέχει μέσα στην πόλη μας γίνεται κομφούζιο».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Για την οδό Βενιζέλου ειδικά, ο κ. Μακρογιανννίδης επισήμανε πως «από την πρώτη πληροφόρηση που είχαμε όταν είχαμε έρθει σε επαφή με το Δήμο Καβάλας, ήταν ότι θα αστυνομεύεται και ο δρόμος και οι φορτοεκφορτώσεις θα ρυθμιστούν όπως πρέπει. Τώρα διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ούτε αστυνόμευση υπάρχει ούτε η φορτοεκφόρτωση αστυνομεύεται, καθώς επίσης και το φανάρι εκεί πέρα καθυστερεί πάρα πολύ. Ψάξαμε να βρούμε για το φανάρι να είναι πιο σύντομος ο χρόνος από τη Βενιζέλου, δεν μπορέσαμε να βρούμε και εκεί άκρη, τώρα τι να πω, έχουμε ένα θεματάκι στην οδό Βενιζέλου».

ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Συμπλήρωσε δε πως «μετά την κακοκαιρία μπήκαμε σε κανονικούς ρυθμούς τώρα, θα δούμε. Ευελπιστούμε όλοι για το μέλλον αλλιώς δεν θα υπήρχαμε κιόλας. Τώρα προβήκαμε σε κάποια έρευνα αγοράς για να πάρουμε κάποια μίνι – μπας. Βρήκαμε κάποια, θα πάμε να τα δούμε, θα κάνουμε μια επιτροπή να πάμε να τα δούμε, να μπορέσουμε να φέρουμε κάποια άλλα αυτοκινητάκια εδώ πέρα να διευκολύνουμε το έργο μας. Η επιβατική κίνηση πάει πάρα πολύ καλά, όλα είναι καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *