Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων   θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Ιουλίου!!

Η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ κ. Νικολαϊδής και ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλόσογλου, αλλά και η πρόεδρος του ΟΚΑΚ κ. Δράκου και ο κ. Τάσος Ιωαννίδης παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη τύπου στις 11.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας,  με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Ιουλίου. Η κ. Τσανάκα σημείωσε πως μετά από 16 χρόνια ο Δήμος  Καβάλας αναλαμβάνει μία μεγάλη διοργάνωση κάτι που αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τους ίδιους ώστε να αποδείξουν ότι ο Δήμος Καβάλας δεν ενδιαφέρεται μόνον για το ποδόσφαιρο αλλά και για τα άλλα αθλήματα. Πρόσθεσε δε πως έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα στο «Ανθή Καραγιάννη» ώστε να γίνει ένα εξαιρετικό στάδιο και μάλιστα αυτό έχει λάβει άδεια λειτουργίας για 1η φορά καθώς έχουν εξασφαλίσει σύστημα πυρασφάλειας, αναβαθμισμένο ταρτάν,  εξοπλισμό αγώνων και μία υπερσύγχρονη αίθουσα εκγύμνασης με κλιματισμό.  Η δήμαρχος τόνισε πως έγινα σε αυτό εκτεταμένες εργασίες συντήρησης , σημειώνοντας ότι λόγω των αγώνων στα Ξενοδοχεία της Καβάλας υπάρχει πληρότητα 100%.

ΣΕ ΛΥΘΑΡΓΟ

Με την σειρά του ο κ. Νικολαΐδης τόνισε ότι η Καβάλα ήταν για πολλά χρόνια σε λήθαργο και ξύπνησε γιατί βρέθηκε η σημερινή  Διοίκηση του Δήμου καβάλας για να το κάνει.  «Για πρώτη φορά συναντώ ανθρώπους με τόσο ενδιαφέρον για την Καβάλα» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι οι αγώνες αυτή θα πρέπει να είναι η αρχή και θα πρέπει ο Δήμος Καβάλας να έχει την βοήθεια όλων των φορέων για να γίνει αυτό όταν δεν υπάρχει η παραμικρή χορηγία για τους αγώνες.  Τέλος ανέφερε ότι οι συμμετοχές των αθλητών είναι 826, την ώρα που οι αθλητικοί  σύλλογοι της Καβάλας έχουν σημαντική άνοδο  όταν το στάδιο της Καβάλας είναι ίσως και το μοναδικό που έχει άδεια στα 95% που δεν διαθέτουν.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με την σειρά του ο κ. Φιλόσογλου  σημείωσε ότι 2000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αναμένονται  στην πόλη της Καβάλας, ενώ ήδη δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο ούτε εντός ούτε εκτός Καβάλας, έκλεισε και το Παληό, έκλεισε το ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ αλλά και το ΙΜΑΡΕΤ!!. «Πολλοί άλλωστε μετά από 16 χρόνια έρχονται εδώ και μια και η πόλη είναι ελκυστική πολλές οικογένειες θα μείνουν για 4-5 μέρες και θα κάνουν και διακοπές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Οι αθλητές πρόκειται να έχουν  με προπόνηση σήμερα  και το Σάββατο στις 7.30 έχουμε επίσημη έναρξη με τον κ. Σεβαστή του ΣΕΓΑΣ. Ο κ. Φιλόσογλου ανέφερε ότι το ταρτάν τελείωσε σε ότι αφορά τις εργασίες συντήρησης του και κάλεσε  άπαντες για να ενισχύσουν και τα δικά μας παιδιά, πολλά καβαλιωτάκια, περίπου 30 αθλητές με πιθανότητες για διάκριση και με 50 κριτές να κρίνουν τους αγώνες. Οι αγώνες ξεκινούν από τις 7.30 το πρωί του Σαββάτου και  το ίδιο θα ισχύσει και την Κυριακή. «Ένα δύσκολο εγχείρημα, μια νέα προσπάθεια, εμείς νέοι στη διοίκηση, οι υπάλληλοι δεν έχουν την εμπειρία αλλά έχουμε παλιά στελέχη του στίβου που μας βοηθούν και εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά» σημείωσε ο ίδιος.

Καταληκτικά ευχαρίστησε την δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, την Κατερίνα Δράκου και τον Κώστα Λιούμπα για την προσφορά τους.

Τέλος η πρόεδρος του ΟΚΑΚ κ. Δράκου  δήλωσε πως ήταν ένας διακαής πόθος της αυτό το πρωτάθλημα και ευχαρίστησε την διοίκηση του Δήμου Καβάλας που πέτυχε να έρθει η διοργάνωση αλλά και για τις εργασίες στο στάδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση