Διαρκώς μειώνονται οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καβάλας

 

 

 

Διαρκώς μειώνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας.  Ο Διοικητής του κ. Κλειτσιώτης σημείωσε πως οι εμβολιασμοί απέδωσαν καρπούς. Συγκεκριμένα είπε ότι «τις τελευταίες μέρες τα ύποπτα και θετικά κρούσματα έχουν ελαχιστοποιηθεί. Νοσηλεύουμε μόνο 3 ασθενείς και δυστυχώς ένας είναι στη ΜΕΘ. Από τους 4 ο ένας προέρχεται από το νομό Δράμας. Φαίνεται ότι τις τελευταίες 10 μέρες έχουμε μεγάλη πτώση των θετικών κρουσμάτων. Αυτό μας ικανοποιεί και θέλω νά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα που έχουν συνηθίσει εδώ και 15 μήνες, θα περάσουμε ένα καλό καλοκαίρι».

ΕΜΒΟΛΙΑ

Επισήμανε για άλλη μία φορά ότι «θα πρέπει να συνεχιστεί αυτός ο καλός ρυθμός των εμβολίων. Στο νομό Καβάλας κάνουμε κατά μ.ο. 1200-1300 εμβόλια τη μέρα. Είναι ένα καλό νούμερο κι αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός θέλω να πιστεύω ότι στα μέσα του καλοκαιριού θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό δίχτυ προστασίας κατά του covid, για να περάσουμε καλό καλοκαίρι και παράλληλα να αποφύγουμε ένα ακόμη κύμα κορωνοϊού το χειμώνα.

Οι εμβολιασμοί αποδίδουν, είναι γεγονός. Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά εμβόλια σε καθημερινή βάση. Από την Τετάρτη άνοιξε και η πλατφόρμα για τις ηλικίες 18-24 ετών. Είναι εντυπωσιακό ότι πολλά παιδιά δηλώνουν για να εμβολιαστούν και αυτό είναι θετικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση