Δελτία τύπου

Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής δήμου Ηρακλείου: Μέγας Χορηγός ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης στηρίζοντας ενεργά τον Πολιτισμό και την Τέχνη, όπως αυτά συνδέονται από την απαρχή της ύπαρξής τους με το μάρμαρο, στηρίζει ως μέγας χορηγός το Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής που πραγματοποιείται για όγδοη φορά από τις 4 έως και τις 24 Ιουλίου στο χωριό Βενεράτο τουΔήμου Ηρακλείου.

Φέτος στο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής θα πάρουν μέρος οκτώ καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ν’ αποδώσουν θαυμάσια γλυπτά δημοσίου χώρου προβάλλοντας το απαράμιλλης ομορφιάς και ποιότητας λευκό θασίτικο μάρμαρο.

Οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΕ, ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, Δ.Ν.ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ , ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ ΛΑΖΗ ΑΕ, ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΣΧΟΥ ΑΕ, ,ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΣΚΑΡΗ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, δώρισαν οκτώ όγκους μαρμάρου για την περαιτέρω ανάδειξη και προβολή του υψηλής καλαισθησίας και ποιότητας λευκού μαρμάρου Θάσου.

Ελληνικό μάρμαρο : «Ανάπτυξη – Εξωστρέφεια – Πολιτισμός». Τρεις έννοιες που οι επιχειρήσεις του κλάδου μαρμάρου υπηρετούν και στηρίζουν απρόσκοπτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *