ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Το τελευταίο αντίο χθες για την Ζωή Βυζοβίτη

Κινητή ιστορία της Στέγης Φίλων Γραμμάτων Τεχνών χαρακτήρισε την Ζωή Βυζοβίτη ο πρόεδρος της κ. Ευάγγελος Καμπουρίδης. Την Ζωή χθες την αποχαιρέτησαν φίλοι και συνεργάτες στο ταξίδι για την τελευταία κατοικία της.

 Ο κ. Καμπουρίδης δήλωσε πως «Μια δύσκολη μέρα, η σημερινή,  η Ζωή  έφυγε. Ήταν ένας   ιδιαίτερος άνθρωπος, ιδιαίτερα ευφυής, ιδιαίτερα μορφωμένη, ακούραστη σε ό,τι αφορά τα πολιτιστικά πράγματα. Με την Ζωή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έτυχε να την έχω νοσηλευόμενη μου για αρκετούς  μήνες με ένα βαρύ εγκεφαλικό και στο τέλος την πρόδωσε η καρδιά της!

 Τι να πρωτοπεί κανείς για την Ζωή. Για τον ΣΦΓΤ η Ζωή ήταν μια κινητή ιστορία. Ακούραστη, με βαθιές γνώσεις για τον κινηματογράφο. Καλό της ταξίδι . Ό,τι και να πω είναι λίγο. Για την Ζωή της προσφοράς, της συνεργασίας. Τα λόγια είναι φτωχά.

 Μια μεγάλη απώλεια μια και χάθηκε ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος που είχε να επιδείξει και ακρότητες ελέω ευφυΐας τις οποίες κάποιοι παρεξηγούσαν κατά καιρούς. Αλλά η Ζωή δεν καταλάβαινε από τέτοια πράγματα.

 Θέλουμε να την  θυμόμαστε όλοι με το χαμόγελο της και την ζεστασιά της. Τα λόγια είναι περιττά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *