Κύριο άρθροΠολιτική

«Το Εργατικό Κέντρο Καβάλας είναι ένας μεγάλος θεσμός και πρέπει να αναλάβει και την ανάλογη δράση», τονίζει ο  νέος πρόεδρος, Κώστας Ποδάρας

Νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας εξελέγη ο κ. Κώστας Ποδάρας. Από την πλευρά του δήλωσε πως  πρωτίστως θα έρθουν σε επαφή με διάφορους εργασιακούς χώρους στοχεύοντας και στην εξωστρέφεια του φορέα τους.

Ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο πόστο αναλαμβάνει, «ειδικά σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή για το εργατικό κίνημα» και τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε, όλοι μαζί, όσο μπορούμε καλύτερα». Για το πολύ σημαντικό ζήτημα της «μαύρης» εργασίας είπε ότι «θα φροντίσουμε να επισκεφθούμε όλους σχεδόν τους χώρους εργασίας στο νομό Καβάλας που είναι και ο χώρος ευθύνης μας και θα κοιτάξουμε όλα αυτά τα θέματα πιο αναλυτικά για να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις. Φυσικά δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με τη «μαύρη» εργασία».

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Για την απαραίτητη εξωστρέφεια που πρέπει να δείξει το Εργατικό Κέντρο Καβάλας, ο κ. Ποδάρας παραδέχθηκε ότι «τα τελευταία 3-4 χρόνια το Εργατικό Κέντρο δεν ακούστηκε ιδιαίτερα στην κοινωνία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής του νομού. Είναι ένα θέμα που θα το δούμε γιατί το Εργατικό Κέντρο είναι ένας μεγάλος θεσμός, ένας μεγάλος φορέας και πρέπει να αναλάβει και την ανάλογη δράση. Η δύναμη του Εργατικού Κέντρου Καβάλας είναι μεγάλη και απ’ ό,τι πληροφορήθηκα είναι ο 4ος φορέας στο νομό μας, απαρτίζεται από 34-35 σωματεία τα οποία ευελπιστούμε να κάνουμε περισσότερα για να ασχοληθούν δυναμικά όλοι οι εργαζόμενοι και να πάρουν μέρος στις δράσεις που θα ακολουθήσουν».Για τους αγρότες είπε ότι, έχοντας περίπου 2,5 χρόνια στην περιοχή του Νέστου, γνωρίζει αρκετά καλά τα πράγματα. «Εδώ υπάρχουν θέματα με τους αλλοδαπούς, θα μπορούσαν να εργαστούν και Έλληνες στα συσκευαστήρια, στα χωράφια… Είναι ένα από τα θέματα που θα δούμε» σημείωσε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *