Κύριο άρθροΟικονομία

Το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από  10-18 Σεπτεμβρίου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει  ότι θα συμμετέχει φέτος στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 10-18 Σεπτεμβρίου 2016 .

Η 81η ΔΕΘ θα δώσει το στίγμα της νέας εποχής, τιμώντας παράλληλα τα 90 χρόνια ζωής του εθνικού εκθεσιακού φορέα. Για τον σκοπό αυτό είναι εμπλουτισμένη με θεματικά αφιερώματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, από την τεχνολογία και τον πρωτογενή τομέα μέχρι την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία, αλλά και με επετειακές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καθημερινές συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού. Τα θεματικά αφιερώματα της 81ης ΔΕΘ αποτυπώνουν την ανάγκη για υλοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων και για αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής-επικοινωνίας.

 Η φετινή διοργάνωση στέλνει φέτος μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας. Γύρω από τους δύο αυτούς άξονες η 81η ΔΕΘ φιλοδοξεί να αποτελέσει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη φορά, μια γιορτή επιχειρηματικότητας, διεθνοποίησης, καινοτομίας και ψυχαγωγίας.

. Η τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία η οποία θα συμμετέχει δυναμικά με τις επιχειρήσεις της, καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι για την σύσφιξη των οικονομικών-επιχειρηματικών δεσμών Ελλάδας-Ρωσία.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων, όπως τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Άγγελος Τσατσούλης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και Κ. Κρυστάλλης ( εσωτ.12), e-mail.:info@chamberofkavala.gr, ιστοσελίδα  www.kcci.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *