ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε την Τρίτη 1 Ιανουαρίου η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας παρουσία φορέων και αρχών της Καβάλας. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως Θάσου κ. Στέφανος ενώ ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής  στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε το 2019 να είναι καλοτάξιδο με  τον φορέα τους να συνεχίζει το κοινωνικό του έργο.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πανταζής ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία. Καλά ταξίδια και ασφαλή σε όλους συναδέλφους. Καλή επιτυχία, λόγω του ότι το 2019 θα είναι χρονιά εκλογών, σε όλους τους υποψήφιους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Σήμερα είναι μέρα ευχών, δεν χρειαζόμαστε πολλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, τους εκπροσώπους των κομμάτων, των συνδυασμών στην τοπική αυτοδιοίκηση, τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, όλους τους μετόχους που βρίσκονται εδώ».

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως Θάσου κ. Στέφανος, αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα είπε «εύχομαι σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά. Πάντοτε για το καλό των συνανθρώπων μας και πάντοτε με συνεργασία και αγάπη. Εύχομαι όλα τα προβλήματα τα οποία πάντοτε υπάρχουν στη ζωή μας και ιδιαιτέρως στους φορείς που έρχονται σε άμεση επικοινωνία με το κοινό, να προσπερνιούνται και αν μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία. Ό,τι καλύτερο εύχομαι σε όλους και τις οικογένειές τους, με όλη μου την καρδιά. Καλή κι ευλογημένη χρονιά».

Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας. Πρώτη το παρέλαβε η δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα η οποία είπε «εύχομαι καλά χιλιόμετρα, χωρίς δυστυχήματα. Να πηγαίνετε το βράδυ στα σπίτια σας, στις οικογένειές σας κουρασμένοι αλλά ευτυχείς. Και βέβαια καλά κέρδη. Καλή χρονιά».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος είπε «να ευχηθώ σε όλους κάθε τι το καλό. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει μία ιδιαίτερη σχέση και συνεργασία με τον φορέα. Το ΚΤΕΛ καταφέρνει και φέρνει εις πέρας το μεγαλύτερο κομμάτι στις μαθητικές μεταφορές. Διαθέτουμε γι’ αυτό ένα σημαντικό ποσό, αλλά εκείνο το οποίο είναι σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για χρήματα που πιάνουν τόπο και τα πληρώνουμε με χαρά γιατί πιστεύουμε ότι εξυπηρετούν μια μεγάλη κοινωνική αναγκαιότητα. Εκτός από τη συνεργασία που έχουμε στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας στα θέματα των δρόμων εκτός Καβάλας που έχουμε την ευθύνη να τους συντηρούμε, καταφέραμε φέτος και πληρώνουμε και στην ώρα μας. Είναι η πρώτη χρονιά, σε μία εποχή χρηματικής στενότητας και οικονομικής δυσκολίας, και γι’ αυτόν το λόγο θέλω να σας συγχαρώ. Να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους, πολλά χιλιόμετρα να κάνετε με ασφάλεια. Εμείς ως Διοίκηση της Περιφέρειας σας ευχαριστούμε γι’ αυτό το οποίο κάνετε».

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης είπε «χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Υγεία πάνω απ’ όλα και ο καθένας να πράξει το καλύτερο για τον τόπο. Υγεία και δύναμη. Για τον οργανισμό εύχομαι να είναι πάντα υψηλός ο βαθμός της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Τον έχετε αποδείξει χρόνια. Να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Κώστας Μορφίδης είπε «χρόνια πολλά κι από μένα. Να είμαστε όλοι γεροί, εσείς και οι οικογένειές σας. Και στα οχήματά σας, με ασφάλεια».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Γιώργος Παπαφιλίππου χαιρέτισε λέγοντας «χρόνια πολλά, καλή χρονιά και στον καθένα και στην καθεμία χωριστά ό,τι καλύτερο. Ειδικότερα για τους οικοδεσπότες του ΚΤΕΛ, ό,τι καλύτερο, περισσότερα δρομολόγια και προπαντός ασφαλή δρομολόγια. Και φυσικά περισσότερα κέρδη».

Ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος δήλωσε «καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αισιοδοξία, προκοπή και βέβαια ασφάλεια και ιδιαίτερα για τον φορέα του ΚΤΕΛ, οδική ασφάλεια. Να είστε καλά, να πηγαίνουν καλά οι δουλειές και να είναι μια καλύτερη χρονιά».

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του πρώην βουλευτή κ. Γιάννη Πασχαλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *