Κύριο άρθροΠολιτική

Την επίσημη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης

Την επίσημη στήριξη του Κόμματος του Κινήματος Αλλαγής έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης μετά από απόφαση που έλαβε το κόμμα. Ο κ. Μουριάδης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για το πρόσωπο του αυτή την απόφαση του κόμματος.

Ο κ. Μουριάδης ξεκίνησε λέγοντας ότι «είναι τιμή για μένα που ένα πολιτικό κόμμα μας δίνει τη στήριξή του, αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια δέσμευση με το κόμμα αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι στο ψηφοδέλτιό μας οι οποίοι έχουν διάφορες πολιτικές πεποιθήσεις και αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τη συνοχή και τη δράση μας σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της Καβάλας. Τα προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα, είναι κοινά για όλους τους Καβαλιώτες. Συνεπώς μας τιμάει το γεγονός ότι έχουμε τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ανοιχτοί και σε οποιαδήποτε άλλη παράταξη θέλει να δώσει τη στήριξή της».

Συνέχισε λέγοντας ότι «όλοι έχουμε μία πολιτική τοποθέτηση. Στη ζωή μας ψηφίζουμε ένα κόμμα διότι θεωρούμε ότι έτσι μπορεί να αλλάξει και να κυβερνηθεί η χώρα μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι λάθος αυτό το πιστεύω να μεταφέρεται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Διότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι υπεράνω παρατάξεων και κομμάτων για να μπορεί να συνεργάζεται με την όποια κυβέρνηση».

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου είπε ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται. Ήδη πάμε καλά. Μας κατηγορούν ότι δεν ακουγόμαστε πολύ –αυτό είναι κάτι που το ακούω συνέχεια- αλλά κινούμαστε μεθοδικά κι ερχόμαστε σε επαφή μ’ αυτούς που πρέπει να έρθουμε. Αφουγκραζόμαστε και ακούμε τα προβλήματα της κοινωνίας και τα λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας στο σχεδιασμό του προγράμματός μας».

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Σχολιάζοντας τη στάση των νέων στην πολιτική είπε ότι «έχουν κουραστεί να ακούνε έναν πολιτικάντικο λόγο. Διότι η προσέγγιση που κάνουμε στους νέους δεν είναι η κατάλληλη. Οι νέοι δεν ακούν αυτό που πρέπει να ακούσουν. έχουν άλλα προβλήματα. Εμείς αντιμετωπίζουμε την κοινωνία στην πόλη μας από την ηλικία που βρισκόμαστε κι όχι από την ηλικία των νέων ανθρώπων. Είναι δύσκολη η προσπάθεια να πείσεις τους νέους διότι σκέφτονται, είναι ένα πολύ καλά σκεπτόμενο κομμάτι της κοινωνίας μας. Μπορεί να το υποτιμούμε, αλλά έχουν ιδέες, σκέφτονται πιο ορθολογικά από εμάς και συνεπώς η προσπάθεια είναι να μπορέσουμε να πλησιάσουμε και αυτό γίνεται σταδιακά. Όμως είναι λίγο δύσκολο, θέλει άλλον τρόπο επικοινωνίας. Δηλαδή στους νέους δεν περνάει ούτε το ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Κίνημα Αλλαγής ή οτιδήποτε. Στο νέο πρέπει να αγγίξεις την ευαίσθητη χορδή του που είναι το μέλλον του και η καθημερινότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *