ΑστυνομικάΚύριο άρθρο

Τελικά  3 οι νεκροί και 3 τραυματίες, ο τραγικός απολογισμός τροχαίου στην Καβάλα

 

 

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου  στην Καβάλα, στο Περιγιάλι, απέναντι από τη Δομή Προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, μπροστά από το Κέντρο «Καβαλιώτισσα» με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και 3 τραυματίες.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύονται. Κάποια στιγμή γράφτηκε ότι ο τραγικός απολογισμός των νεκρών «ανέβηκε» στους τέσσερις, κάτι το οποίο αναπαράχθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο, σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Κλειτσιώτη  κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Ήταν συγκλονιστικό, πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, σημειώνοντας πως «από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο μας σήμανε συναγερμός αφού δεν ξέραμε τι ακόμα να περιμένουμε, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες»…

Αυτήν τη στιγμή στο ΓΝΚ νοσηλεύονται οι τρεις τραυματίες, ευτυχώς «εκτός κινδύνου» και  «σύμφωνα με τους ιατρούς η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους», υπογράμμισε ο κ. Κλειτσιώτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Την 23-7-2021 και ώρα 20.00, στην Καβάλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, η οποία στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και παρέσυρε πεζούς. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και δύο πεζοί ημεδαποί, ένας 39χρονος και μια 61χρονη, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι τρεις πεζοί ημεδαποί, ηλικίας 52, 68 και 68 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *