ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Στους αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Νέστου Σ. Μιχαηλίδης

Ο Δήμαρχος Νέστου, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του, χθες  παρευρέθηκαν στους αγιασμούς που έγιναν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέστου.

Ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης, το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης και το ΕΠΑΛ. Ευχήθηκε στους μαθητές, τις μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς  καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, προκοπή, δύναμη και συνεργασία. Ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε ό, τι χρειαστεί κτιριακά και λειτουργικά, ώστε να κυλήσει ήρεμα και αποδοτικά το νέο σχολικό έτος.

Στα σχολεία παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου κ. Γιώργος Ζυγούλας, οι αντιδήμαρχοι Νέστου κ.κ. Θόδωρος Κουμπίδης, Κών/νος Χιώτης, Δημήτρης Βλάχος και Γιάννης Τερζόπουλος καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φώτης Σινιώρης (Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου), Ζήσης Κογκαλίδης, Τάσος Νικολαίδης, Αλ. Γκριτζελάκης, Μαρία Γατούλα και Αρχοντής Μακκίδης.  

Το «παρών» στα σχολεία για τον αγιασμό έδωσε μαζί με μέλη της ΔΚ, η εκλεγμένη Πρόεδρος της ΔΚ Χρυσούπολης Σμαρώ Σιμσιράκη. Επίσης οι εκλεγμένοι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Νέστου, Σωτήρης Δρόσος (Πρόεδρος Αγιάσματος), Στέλιος Μπαμπαλής (Πρόεδρος Ερατεινού), Χαράλαμπος Φιλιππίδης (Πρόεδρος Λεκάνης), Δημήτρης Λεπίδας (Πρόεδρος Πηγών), Δημοσθένης Δαλκαράνης (Πρόεδρος Χρυσοχωρίου) και Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος (Πρόεδρος Πέρνης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *