Κύριο άρθροΠολιτική

Πυρετώδεις οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα των εργαζομένων της ΒΦΛ σύμφωνα με το βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου

Την κατανόηση του εξέφρασε ο βουλευτής κ. Παπαφιλίπου για τη στάση των εργαζομένων της ΒΦΛ που κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παπαφιλίππου και οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επικοινώνησαν με τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη και αναμένεται σύντομα να βρεθεί λύση.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Παπαφιλίππου σημείωσε πως «έχουμε έρθει σε επαφή την Τετάρτη τόσο με τον κ. Φλαμπουράρη όσο και με άλλους συναρμόδιους υπουργούς, γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες να επισπευστεί η διαδικασία για να δοθεί η λύση που έχουμε υποσχεθεί στους εργαζομένους, που πιστεύω ότι θα δοθεί. Να ξανατονίσω για πολλοστή φορά ότι η καθυστέρηση της λύσης οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να βρεθούν λύσεις σύμφωνες με το νόμο σε δυσεπίλυτα και πολύπλοκα νομικά προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης».

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ

Πρόσθεσε δε πως «βέβαια κατανοούμε απόλυτα τους εργαζόμενους οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, έχουν απολυθεί, δεν έχουν αποζημιωθεί, έχουν αγανάκτηση και οργή. Όμως εκείνο που τους ζητούμε για τελευταία φορά είναι να κάνουν λίγο υπομονή και πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλον θα δοθεί η λύση που θα διασφαλίζει και τη λειτουργία του εργοστασίου και τις θέσεις εργασίας. Επειδή στο παρελθόν έχουμε υποσχεθεί και κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες και κακώς κατά τη γνώμη μου το κάναμε αυτό, εν πάση περιπτώσει όμως οι καταστάσεις ήταν τέτοιες που μας έκαναν να δώσουμε αυτές τις ημερομηνίες, σε κάθε περίπτωση όμως να μην ξαναδεσμευτούμε εκ νέου. Πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλον θα βρεθεί η πρέπουσα λύση που θα διασφαλίζει αυτά που είπαμε. Τους κατανοούμε απόλυτα, από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είμαστε στο πλευρό τους, το αποδεικνύουμε έμπρακτα. Βέβαια εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να δώσουμε τη λύση, άλλοι είναι αρμόδιοι, εμείς πάντως προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και προς την εξεύρεση της λύσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *