ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου στην Διεθνή Ιστιοπλοική Regatta στην Αλεξανδρούπολη

Για 11η συνεχόμενη χρονιά ο όμιλος μας συμμετείχε στην Διεθνή Ιστιοπλοική Regatta στην Αλεξανδρούπολη, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο και τους αθλητές να ξεπερνάν τους 150, στις κλάσεις του optimist και του Laser.

Ο όμιλος μας συμμετείχε με 9 αθλητές, 5 στην κατηγορία του optimist- 2 στην κατηγορία Laser 4.7 και 2 στην κατηγορία Laser Radial.Στην κατηγορία του optimist o Παπαράλλης Δημήτρης , Κομματάς Μάριος ,Στυλιανίδου Μάρω και ο Παναγιωτίδης Στέλιος κατάφεραν να τερματίσουν μέσα στα πρώτα 100 σκάφη ανάμεσα σε 150 συμμετοχές, παρά τις ατυχίες του καιρού την πρώτη μέρα.Η προσπάθεια των παιδιών συνεχίστηκε και στην κατηγορία του Laser Radial , με τον Μισιρλή Στάθη και τον Μαρδύρη Απόστολο να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τερματίζοντας στην 9η θέση και 6η θέση αντίστοιχα. Επίσης, στην κατηγορία του Laser 4.7 η Καχέλου Θέλμα στον πρώτο της αγώνα στην συγκεκριμένη κατηγορία, κατάφερε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του καιρού και να τερματίσει μέσα στην 10 των κοριτσιών.

Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως ήρθε με την μικρότερη της ομάδας, την Κιζίρογλου Χριστίνα, η οποία γεννημένη στις 11/04/2012, τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία των γεννημένων του 2012 αλλά τερμάτισε τις 6 από τις 7 κούρσες του αγώνα και πήρε το κύπελλο του μικρότερου αθλητή.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματάν εκεί, καθώς η Μανίτσα Αλεξάνδρα για ακόμη μια φορά κατάφερε να σαρώσει κύπελλα και μετάλλια, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 ετών αλλά και την 3η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών , άνω των 16 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την προπονήτρια της ομάδας, Ζωγράφου Μαρία, αλλά και όλη την ομάδα για τις επιτυχίες που προσφέρουν στον όμιλο και εύχεται καλή συνέχεια στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *