ΑνάπτυξηΚύριο άρθρο

Νυχτερινά δρομολόγια προς Παληό και Κρηνίδες εκτελεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ακόμη και νυχτερινά δρομολόγια εκτελεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω Καλοκαιριού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη. Ήδη εκτελούνται νυχτερινά δρομολόγια για το Παληό και τις Κρηνίδες αλλά και λόγω του Φεστιβάλ Φιλίππων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «το τελευταίο δρομολόγιο για Παληό έχει μπει στις 12 το βράδυ, από κει και πέρα αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή είναι πως το δρομολόγιο βρίσκεται σε πολύ καλή πληρότητα. Πάντα η καλοκαιρινή περίοδος βοηθάει εμάς, βοηθάει την κίνηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στις 11.30 το βράδυ είναι το τελευταίο δρομολόγιο για Κρηνίδες. Είχαμε πει από την αρχή ότι φέτος θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Βάσει πληροφοριών ο κόσμος φέτος δεν θα πάει διακοπές, η σκέψη μας ήταν να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε σε αυτό το κομμάτι, μακάρι να συνεχιστεί αυτή η ροή και η πληρότητα να το συνεχίσουμε αυτό και τους χειμερινούς μήνες. Πάντα πρέπει να βλέπουμε έξω τι γίνεται, δεν υπάρχει έξω δουλειά, τίποτα δεν κινείται, σχετικά λοιπόν είμαι ευχαριστημένος εδώ και 15 μέρες για την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζεται λόγω διακοπών μέσα στο νομό αλλά  για δρομολόγια για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το δρομολόγιο της Αθήνας ξεκινάει στις το πρωί 8.45 και το βράδυ στις 8.30. Η τιμή του είναι αυτή που το κρατάει σε καλή πληρότητα. Η τιμή είναι πολύ ικανοποιητική για αυτό και ανταποκρίνεται ο επιβάτης. Για τη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάθε ώρα δρομολόγιο, έχει τη δυνατότητα ο επιβάτης να διαλέξει ποιο τον βολεύει. Τα πολύ συχνά δρομολόγια πιστεύω ότι βοηθάνε σε όλη την κίνηση για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος».

Αξίζει να συμπληρωθεί πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε κάθε παράσταση του Φεστιβάλ Φιλίππων υπάρχει λεωφορείο που μεταφέρει τον κόσμο, αλλά και για την επιστροφή του.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όσον αφορά τα δρομολόγια προς τις χώρες του εξωτερικού, ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «λίγο μειώθηκε η ζήτηση στο δρομολόγιο της Τουρκίας με όλα τα γεγονότα. Από κει και πέρα είναι ένα δρομολόγιο που δεν σταματάει, υπάρχει ζήτηση, ορισμένες φορές δεν υπάρχει ούτε θέση. Είναι ένα δρομολόγιο που δεν σταματάει ότι και να γίνει και υπάρχει ζήτηση».

Τέλος όσον αφορά τη σύνδεσης της Καβάλας με την Κομοτηνή, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας τόνισε πως «είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, το δρομολόγιο γίνεται σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ροδόπης. Εκτελούνται τα δρομολόγια πρωί μεσημέρι βράδυ και πιστεύω να μείνουν και το χειμώνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *