ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Νέα ισοπαλία για τους «Αργοναύτες» έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα στη Ρόδο

Ο ΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από τη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα. Ειδικά στο Α` μέρος ήταν πολύ καλύτερος από τους γηπεδούχους και έχασε ευκαιρίες σημαντικές για να προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, δεν υπήρχαν πολλές τελικές προσπάθειες. Πάλι όμως ο ΑΟΚ πλησίασε στο γκολ σε μια δυο περιπτώσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, πιο πιεστικός όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε. Πιο συγκεκριμένα, στο 6 τεράστια ευκαιρία για την Καβάλα, μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Καθάριο, ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 10 μακρινό σουτ του Κέρθι άουτ. Στο 14 λάθος του Μανωλάκη, ο Μελισσόπουλος βρέθηκε ολομόναχος με τον Τσέλιο όμως ο τερματοφύλακας του Διαφγόρα έκλεισε τον άσο του ΑΟΚ που δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 24 εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου, κεφαλιά του Παπαστεριανού άουτ. Στο 36 αντεπίθεση για την Καβάλα, σουτ του Μαρκόπουλου από το ύψος της περιοχής όμως απομάκρυνε ο Τσέλιος.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

 Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα για ένα 20λεπτο και μάλιστα στο 48 ο  Μπαρμπαρούσης τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Μπουρλάκη, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Δημιζά. Στο 50 εκτέλεση φάουλ από τον Γλυνό, η μπάλα πέρασε απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές και κατέληξε αουτ. Στο 52 ο Διαγόρας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Γλυνό, όμως ο τελευταίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 63 καλό σουτ του Μελισσόπουλου λίγο άουτ. Στο 76 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παπαστεριανού  μετά από γύρισματ ου Μπουρλάκη. Στο 90 μετά από κεφαλιά του Μπαρμπαρούση μπλόκαρε ο Δημιζάς

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Τσέλιος, Μανωλάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Ηλιάδης, Καρπαθάκης, Πινιώτης (67′ Πατσαρούχας), Μπουρλάκης (88′ Γούλας), Γλυνός, Κέρι (46′ Αθανασίου), Μπαρμπαρούσης.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δημιτζάς, Καλαϊτζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (84′ Βόσαλικ), Κέρθι, Καθάριος (64′ Ορφανίδης), Στίκας, Μαϊδάνος, Β. Παπαδόπουλος (70′ Ορφανίδης).

Τα αποτελέσματα

ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω 0-0

Ολυμπιακός Βόλου – Ν. Τρίγλια 3-1

Θεσπρωτός – Καλαμάτα 3-1

Διαγόρας – Καβάλα 0-0

Τρίκαλα – Ιάλυσος 3-0

Ιωνικός – Ασπρόπυργος 2-0

Βέροια – Νίκη Βόλου 3-0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *