ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στο Δασικό Χωριό Παγγαίου την Καθαρή Δευτέρα

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στο Δασικό Χωριό Παγγαίου την Καθαρή Δευτέρα ικανοποιώντας τα μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και τους κόπους που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να λειτουργεί εύρυθμα. Ο υπεύθυνος της ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Λευτέρης Κοκκινίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την τόσο μαζική προσέλευση κόσμου.

Όπως τόνισε αρχικά «Ήταν μια καταπληκτική ημέρα η  Καθαρά Δευτέρα ενώ τόσο κόσμο είχαμε να δούμε από την Πρωτομαγιά πέρσι. Κόσμος πολύς ενώ με εντυπωσίασε η οικειότητα του κόσμου με τον χώρο.

Έβλεπες ανθρώπους να απλώνουν τα χαλάκια τους, να στρώνουν το φαγητό τους και να τρώνε τα σαρακοστιανά εδέσματα, να παίζουν τα παιδιά με τις μπάλες τους και γενικά να περνούν όλοι καλά, όπως άλλωστε εγώ το οραματιζόμουν!

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και εμείς κάναμε έναν καλό τζίρο.

Στις 24 Μαρτίου παράλληλα ετοιμάζουμε μια βραδιά με σοουλ μουσική και όσοι αρέσκονται σε τζαζ και σόουλ μπορούν να έρθουν κοντά μας να περάσουν καλά παραμονή της 25ης Μαρτίου».

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τα έργα υποδομής συνεχίζονται ενώ μέσα στο 2019 θα λειτουργήσει και το εστιατόριο – ταβέρνα. «Δεν θα έχουμε  μαγειρεμένα φαγητά, αλλά ψητά της ώρας. Θα προσπαθήσουμε να το δουλέψουμε μέσα στο καλοκαίρι, αλλιώς πάμε τον χειμώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 δωμάτια λειτουργούν ήδη στο ξενοδοχείο του Δασικού Χωριού, άλλα δύο θα φτιάξουμε μέσα στο καλοκαίρι και θα μπορούμε να εξυπηρετούμε κόσμο από Θεσσαλονίκη, από Αθήνα, από Κομοτηνή. Μας μαθαίνουν σιγά σιγά και έρχονται πλέον κοντά μας.

Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως ενώ ήδη βάλαμε τα δωμάτια και στο σύστημα airbnb οπότε όποιος το επιθυμεί μπορεί να βλέπει και τη διαθεσιμότητα των δωματίων μας» τόνισε καταληκτικά.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Δασικό Χωριό Παγγαίου ΚοινΣΕπ είναι Συλλογικού και Παραγωγικού σκοπού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τοπικών αγροτικών προϊόντων και στη διαχείριση αναψυκτηρίου.

Στο πανέμορφο βουνό του Παγγαίου όρους, σε υψόμετρο 650 μέτρων,10 χιλιόμετρα από τη Ελευθερούπολη, βρίσκεται μία εκπληκτική τοποθεσία η οποία σας περιμένει για να την γνωρίσετε. Από το καφέ του Δασικού χωριού, μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τον υπέροχο με πλούσια γεύση καφέ και την απίστευτη θέα από ψηλά . Τα τενάγη Φιλίππων, η Θάσος αλλά και χωριά της Δράμας είναι όλα μπροστά στα μάτια μας και η πανοραμική εικόνα μαγική.  Είναι η ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους!

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Δασικό Χωριό Παγγαίου είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας που εδρεύει στην Ανατολική Μακεδονία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *