ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης από την επιβατική κίνηση του Καλοκαιριού

Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης από την επιβατική κίνηση του Καλοκαιριού μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα στις γραμμές για Αμμολόφους και Κεραμωτή. Παράλληλα ο φορέας μεταφοράς προγραμματίζει ένα νέο δρομολόγιο για το Βουκουρέστι με στόχο την εξυπηρέτηση των φοιτητών και όχι μόνον.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να βλέπουμε πάντα τι γίνεται γύρω μας. Δεν υπάρχει βιομηχανία, οικοδομή, και με ότι άλλο τραβάει σήμερα ο πολίτης στη χώρα και στο νομό μας, δηλώνω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την κίνηση την οποία έχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Βέβαια δεν σταματάμε εμείς, βάλαμε πρόσθετα δρομολόγια και στην περιοχή των Αμμολόφων που ήταν φέτος μια γραμμή που δούλεψε πάρα πολύ καλά, όπως και η γραμμή της Κεραμωτής. Ήταν δυο γραμμές μαζί με τις μεγάλες γραμμές Αθηνών Θεσσαλονίκης που βοηθούν όλη την κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη καθημερινότητα. Από κει και πέρα δεν πήγαν πολύ καλά τα τοπικά δρομολόγια, δεν πήγε πολύ καλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο το νησί της Θάσου, άρα λοιπόν δούλεψαν οι παραλιακές γραμμές και ότι είχε θέμα με το τουριστικό κομμάτι. Μπήκαν τα τελευταία δρομολόγια για Παληό, για Πέραμο στις 12 το βράδυ, για τις Κρηνίδες στις 11.30, πιστεύω ότι βοήθησαν περισσότερο τη νεολαία μας να γυρίσει πιο αργά το βράδυ στο σπίτι. Θα προσπαθήσουμε και σκεφτόμαστε να δούμε πώς θα κρατήσουμε το χειμώνα τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα αυτά τα τελευταία δρομολόγια για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Από κει και πέρα είμαστε σε αναμονή, δεν σταματάμε εκεί, οι σκέψεις είναι συνεχείς και για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για το καλό και το δικό μας».

ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναφερθείς στο νέο δρομολόγιο που προγραμματίζεται με προορισμό το Βουκουρέστι, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας τόνισε πως «το Βουκουρέστι το ξεκίνησε καθαρά ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο κ. Αμοιρίδης. Είχε κάνει πολύ μεγάλες ενέργειες για να έρθει εις πέρας το δρομολόγιο. Με τις διακρατικές συμφωνίες καθυστερούν τα γραφειοκρατικά θέματα. Συναντηθήκαμε προτού μια βδομάδα και είπε ότι θα κάνει προσπάθειες δεν θα το αφήσει. Εμείς είμαστε έτοιμοι αύριο το πρωί να ξεκινήσουμε με το εκεί γραφείο για να μπορέσει να γίνει το δρομολόγιο και να εξυπηρετηθεί περισσότερο ο φοιτητόκοσμος που υπάρχει στο Βουκουρέστι, γιατί έχουμε πάρα πολλούς φοιτητές και δεν υπάρχει στην περιοχή μας κανένα δρομολόγιο και εξυπηρετούνται μέσω Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα, από κει και πέρα μακάρι να πάει καλά και να το κάνουμε το Σαββατοκύριακο να φεύγουν δύο από εδώ και δύο από κει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *