ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ευτυχώς η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας βρίσκεται σε καλό δρόμο» σχολιάζει ο πρόεδρός της Αρχέλαος Γρανάς

Σε φάση εξέτασης των οικονομικών δυνατοτήτων των επενδυτών για την πρώην Ορθοπεδική βρίσκεται η Ιατρική Εταιρία Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Αρχέλαο Γρανά έχει ανατεθεί σε δικηγόρο  η αξιοποίηση των οικονομικών φακέλων των δύο υποψηφίων επενδυτών και στο τέλος του μήνα η Ιατρική Εταιρεία θα επιλέξει τον επενδυτή ανάμεσα στους δύο.

Ο κ.  Γρανάς ανέφερε ότι «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και ζητήσαμε κάποια στοιχεία να καταθέσουνε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, σε ό,τι αφορά την οικονομική τους επιφάνεια και τις δυνατότητες που έχουν οικονομικά να ανταποκριθούν σε αυτό που θέλουν να κάνουν.

Γίνεται λοιπόν ο έλεγχος των στοιχείων που έχουν δώσει και μάλλον μέχρι το τέλος του μήνα θα μαζευτεί το Δ.Σ. της Ιατρικής Εταιρείας  για να ορίσει τον επενδυτή.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο και τα δικαιολογητικά τους τα έχουν καταθέσει αλλά θα μας ενημερώσει η δικηγόρος μας και ο οικονομολόγος μας ώστε να προχωρήσουμε κατάλληλα».

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Σε ότι αφορά τα λειτουργικά και οικονομικά τη εταιρίας δήλωσε ότι «Κατά τα άλλα η Ιατρική Εταιρεία είναι σε ένα δρόμο καλύτερο από αυτό που ξεκινήσαμε. Κατορθώσαμε να βάλουμε σε ένα δρόμο τα οικονομικά μας και να μην χρωστάμε. Τα έχουμε τακτοποιήσει όλα και έχουμε μερικές ανάγκες που έχουμε προγραμματίσει για αυτό και θα τις κάνουμε εν καιρώ.

Γενικά όμως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *