ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Επιτυχής η παρουσία του Δήμου Καβάλας στην τουριστική Έκθεση Βουκουρεστίου

Η  Καβάλα προβλήθηκε τουριστικά   στο Βουκουρέστι μέσω της παρουσίας του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η οποία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στην Τουριστική Έκθεση TTR τις ομορφιές της περιοχής, κάνοντας ένα ακόμα άνοιγμα στο Βαλκάνια.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έγινε παρουσίαση της τουριστικής «ταυτότητας» της Καβάλας σε εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων, καθώς και σε εκπροσώπους του Τύπου. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάσθηκαν οι δυνατότητες του προορισμού της Καβάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ συμπεριλάμβανε και δρώμενο το οποίο έγινε με την συμμετοχή των παρευρισκομένων. Παρουσιάσθηκαν, επίσης, τα στοιχεία από την έρευνα επισκεπτών την οποία διενήργησε ο Δήμος Καβάλας  με τους τουριστικούς πράκτορες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Επίσης, έγινε ειδική παρουσίαση για το Kavala AirSea Show, καθώς επίσης και για τα τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο της ανάδειξης της γαστρονομικής «ταυτότητας» της περιοχής, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις της Καβάλας οι οποίες προσέφεραν τα προϊόντα. Επιπλέον, έγιναν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες στον χώρο του περιπτέρου της Καβάλας.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Αναστασία Ιωσηφίδου σημείωσε, εκτιμώντας  την παρουσία της Καβάλας στο Βουκουρέστι, ότι κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι και τη φετινή χρονιά θα υπάρχει έκρηξη αφίξεων στην περιοχή της Καβάλας από τη Ρουμανία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *