ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Εορταστική εκδήλωση του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

Το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας θα διοργανώσει μία εορταστική εκδήλωση στις 29 Δεκεμβρίου. Η πρόεδρος της Κοινότητας κ. Φωτεινή Κόγια έκανε σχετικές δηλώσεις σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη τους εκδήλωση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καπνεργάτη έχουμε μία εκδήλωση το πρωί και μία το απόγευμα. Το πρωί σε συνεργασία με τα ΙΕΚ μαγειρικής θα προσφέρουμε τραχανά με κρουτόν και φέτα και θα έχουμε DJ να παίζει τα τραγούδια των ημερών. Το απόγευμα σε συνεργασία με τον Οδηγισμό Καβάλας, θα προσφέρουμε ζεστό κρασί, ψητά κάστανα που θα συνοδεύονται από τον Τάσο Καλαφάτη και τον Λάκη Λεοντιάδη. Περιμένουμε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι σύμμαχος ο καιρός. Όλα αυτά που προσφέρουμε είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης του κρύου. Πιστεύω θα περάσουμε πολύ καλά.

Μας έχουν βοηθήσει και η Αγία Μαρίνα και ο Σύλλογος Παιδιών με Αυτισμό. Μέσα εκεί στο σπιτάκι θα μαγειρεύουμε τον τραχανά. Θα έρχεται και πάρα πολύς κόσμος και έτσι και ο σκοπός των συλλόγων και των παιδιών θα ευδοκιμήσει. Φέτος είναι πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό ως Δήμος Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *