Κύριο άρθροΥγεία

Εντός της εβδομάδας θα μπορεί και το Νοσοκομείο Καβάλας να ελέγχει δείγματα για κορωνοϊό

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης αναφορικά με το μοναδικό περιστατικό με 55χρονη σημείωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ και άτομο συγγενικό της εν λόγω γυναίκας που εξετάστηκε αποδείχθηκε αρνητικό στον ιό μετά την εξέταση που του έγινε.

Συγκεκριμένα είπε ότι «όλοι με θρησκευτική ευλάβεια να τηρήσουμε τους κανονισμούς. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Δυστυχώς αυτό έγινε γιατί πολλοί από τους συμπολίτες μας δεν τηρούσαν τις οδηγίες, δεν κάθισαν στο σπίτι, δεν μπήκαν στην «απομόνωση». Επομένως, πολύ καλά έκανε η κυβέρνηση και έβγαλε κι αυτήν την οδηγία για πλήρη απαγόρευση».

ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ

Και πρόσθεσε πως «Αυτό που θέλω να πληροφορήσω στους συμπολίτες μου είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε ένα θετικό κρούσμα, αυτό της περασμένης εβδομάδας. Όλα τα άλλα δείγματα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα είναι αρνητικά κι αυτό μας χαροποιεί. Αλλά είμαστε σε ετοιμότητα. Τις τελευταίες μέρες έρχονται περισσότερα δείγματα και στέλνουμε στο ΑΧΕΠΑ. Είναι ανησυχητικό αλλά το ελέγχουμε μέχρι στιγμής. Εντός της εβδομάδας θα κάνουμε κι εμείς εδώ τα δείγματα και θα έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα. Όσον αφορά την κυρία που είναι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, επικοινώνησα μαζί της το πρωί, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Νοσηλεύεται, θα κάνει τον κύκλο των 14 ημερών και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις το σπίτι της.

Όσα δείγματα παίρνουμε είναι αρνητικά κι αυτό μας χαροποιεί. Ένα δείγμα που είχαμε μέσα από το Ασημακοπούλου, από μία κυρία Αφγανή, ήταν αρνητικό κι αυτό μας χαροποίησε διότι εκεί μέσα υπάρχουν 1000 άτομα.

Στο Νοσοκομείο παραμένει αυστηρή η τήρηση των οδηγιών όσον αφορά την είσοδο. Έχουμε γιατρό, νοσηλευτή, τον σεκιουριτά που μας ελέγχουν. Θερμομετρούνται άπαντες και γίνεται πάρα πολύ αυστηρός έλεγχος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *