Κύριο άρθροΠολιτική

«Εμείς θα πορευθούμε αυτοδιοικητικά μέχρι τον Μάιο μιλώντας μόνο για συνεργασίες στους καβαλιώτες» δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος

Με την Ελλήνων Συνέλευσης κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ξανθόπουλος.  Ο ίδιος τονίζει ότι θα συνεχίσουν να μιλούν αυτοδιοικητικά ασχέτως αν ενοχλούν κάποιους.

Όπως τόνισε αρχικά «Την περασμένη εβδομάδα σε μία εκδήλωση για τους δημοσιογράφους παρουσιάσαμε λοιπόν και δημοσιοποιήσαμε την κάθοδο μας στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Με αυτό το σχήμα θα διεκδικήσουμε το Δήμο Καβάλας και σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε μαζί μας αφού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους, των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ένας συγκεκριμένος πολιτικός φορέας που μας στηρίζει. Βέβαια η κίνηση μας είναι καθαρά αυτοδιοικητική, δε έχει και δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με κόμματα και παρατάξεις. Δεν έχει δογματικό χαρακτήρα γιατί η πολιτική μας ταλαιπωρεί».

ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

Και πρόσθεσε πως «Βλέπετε τι συμβαίνει και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, βλέπετε τι γίνεται και στην δημοτική διοίκηση στο Δήμο Καβάλας όπου όλο περιμένουμε κάτι και όλο δεν έρχεται. Προβλήματα με την  Περιμετρική, με το Περιγάλι, την  Γέφυρα που έπεσε, τα απορρίμματα και όλα αυτά τα μεγάλα που είναι μετέωρα.

Εμείς λοιπόν θα διατυπώνουμε μόνο αυτοδιοικητικό λόγο. Βέβαια ξέρουμε ότι ενοχλούμε κάποιους, ξέρουμε ότι κάποιοι βλέπουν σε εμάς κάτι άλλο, αλλά να ξέρουν ότι από εδώ και πέρα μόνο με συνεργασίες θα μπορούν να λυθούν προβλήματα και στην πόλη και στην χώρα.

Αλλά και στο Δήμο Καβάλας  μόνο συνεργασία θα χρειασθεί ενώ εμείς θα πορευθούμε αυτοδιοικητικά μέχρι τον Μάιο μιλώντας μόνο για συνεργασίες στους καβαλιώτες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *