ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Δεύτερο πανελλήνιο βραβείο για την ιστοσελίδα Visit Kavala στον ετήσιο διαγωνισμό της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας

Η ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας συγκαταλέγεται στις 2 καλύτερες της χώρας όπως αναδείχθηκε σε διαγωνισμό που έγινε στην Αθήνα. Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» κα Αναστασία Ιωσηφίδου, η ιστοσελίδα είχε να ανταγωνιστεί μεγαθήρια της χώρας και κατάφερε αυτή την μεγάλη διάκριση.

Η κα Ιωσηφίδου δήλωσε ότι «η τουριστική ιστοσελίδα είναι του Δήμου Καβάλας και διαφημίζει την Καβάλα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ιστοσελίδα που έγινε μετά από απόφαση της διοίκησης, κατασκευάστηκε κατά την εποχή της διοίκησής μας, υλοποιήθηκε το 2018 και σε μία ειδική εκδήλωση που έγινε στις 19 Μαρτίου στην Αθήνα, καταφέραμε και πήραμε τη δεύτερη θέση. Δύο ιστοσελίδες προκρίθηκαν στον τελικό και η δική μας, η visit kavala, έχουμε τη χαρά να έχει τη 2η θέση σε πανελλήνιο επίπεδο ως την καλύτερη ιστοσελίδα περιεχομένου. Η τελετή απονομής των βραβείων της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, ενός θεσμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας. Η ιστοσελίδα μας κατάφερε να προκριθεί μεταξύ ιδιωτικών επιχειρήσεων, μεγαθήρια στο χώρο τους και πραγματικά είναι τιμή και περηφάνια για όλους μας που ξεχωρίσαμε σε πανελλήνιο επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα ανθρώπων που εργάστηκε για να καταφέρουμε να έχει η ιστοσελίδας μας αυτό το αποτέλεσμα. Και προτρέπω όλους τους Καβαλιώτες να την επισκεφθούν διότι έτσι θα δουν πώς κατάφερε η ιστοσελίδα να έχει την πανελλήνια διάκριση. Ένα ευχαριστώ και στην καβαλιώτικη εταιρεία ManBiz που συνεργάστηκε μαζί μας για να γίνει η κατασκευή της ιστοσελίδας και συγκεκριμένα στην Κατερίνα Νάσου και τον Αλέξανδρο Μανελίδη. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάββα Σαββίδη ο οποίος είχε κατασκευάσει μετά από διαγωνισμό το λογότυπο για την Καβάλα που ουσιαστικά αποτελεί την ταυτότητα της πόλης μας. Αυτό το λογότυπο προσαρμόστηκε πάνω στην ιστοσελίδα και υπήρξε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και βέβαια ένα ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Δημωφέλεια που εργάστηκαν για το κομμάτι αυτό και συγκεκριμένα τη Βάσω Υψηλάντη, τη Μακρίνα Στρατηλάτη, τον Ντίνο Θωμαδάκη και την Ελένη Μεντεσίδου που είναι στελέχη της διεύθυνσης ανάπτυξης της Δημωφέλεια. Αυτό το βραβείο ανήκει στους Καβαλιώτες, διότι είναι η ιστοσελίδα του δήμου Καβάλας».

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ

Να σημειωθεί ότι η κα Ιωσηφίδου βρισκόταν χθες στην Αθήνα καθώς ήταν προσκεκλημένη από το Μητροπολιτικό Κολέγιο Αθηνών για να μιλήσει στους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού. Το Κολέγιο για 4 συνεχείς χρονιές ανακηρύσσεται ως η καλύτερη σχολή τουριστικού μάρκετινγκ και τουριστικών επαγγελμάτων της Ελλάδας. Η κα Ιωσηφίδου ήταν προσκεκλημένη ως πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας και ως πρόεδρος της Δημωφέλεια και η πρόσκληση έγινε καθώς το Μητροπολιτικό Κολέγιο αναγνωρίζει την Καβάλα ως παράδειγμα καλής πρακτικής τουριστικής ανάπτυξης στη χώρα. Η ομιλία έγινε χθες το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *