ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αυξημένη κατά 10% ήταν η επιβατική κίνηση για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας κατά την περίοδο των εορτών

Αυξημένη κατά 10% ήταν η επιβατική κίνηση του επιβατικού κοινού για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας κατά την περίοδο των εορτών, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τη διοίκηση και τους μετόχους του φορέα. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο γεγονός, δηλώνοντας ότι μέσα στο 2018 θα κάνουν περισσότερες προσφορές για το επιβατικό κοινό.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «η κίνηση σε ότι αφορά και το τριήμερο και την περίοδο των εορτών αναφορικά με την περσινή χρονιά ήταν αυξημένη κατά 10% περίπου. Είχαμε πει ότι αυτό φάνηκε από νωρίς ότι θα είναι καλύτερα τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, για αυτό και λέω ότι υπάρχει αυτή η αύξηση όσον αφορά και τα δρομολόγια μέσα στο νομό αλλά και στις μεγάλες γραμμές. Πάρα πολύ καλή ήταν η πληρότητα για Θεσσαλονίκη, η Αθήνα είχε πολύ μικρή άνοδο, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλύτερα από πέρσι. Ειδικά τα τριήμερα είχαμε και διπλά δρομολόγια, για τα οποία είχαμε συζητήσει και νωρίτερα ότι θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα μεγέθη που θα μας έρθουν, αναλόγως με τον όγκο της μεταφοράς των επιβατών».

ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κληθείς να εκτιμήσει πώς βλέπει τα πράγματα για τη φετινή χρονιά, ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «ξεκίνησαν τα σχολεία, το Υπεραστικό δεν σταματάει ποτέ. Εδώ είμαστε εμείς σε καθημερινή βάση για να μπορέσουμε και πάλι όσον αφορά τις μετακινήσεις και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με νέες προσφορές που θα ανακοινωθούν σε λίγο διάστημα, με πολλά καινούρια πράγματα από το Υπεραστικό και συνεχίζουμε».

ΜΑΘΗΤΙΚΑ

Για τα μαθητικά δρομολόγια σημείωσε πως «τα μαθητικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, πιστεύω ότι το πρόβλημα που υπήρχε λύθηκε και θα μπορέσουμε να πληρωθούμε αυτήν την εβδομάδα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Όσο για τα περσινά είναι όλα τακτοποιημένα».

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Όσον αφορά τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ επισήμανε ότι η κίνηση είναι καλή λόγω του αυξημένου αριθμού πτήσεων, τονίζοντας πως «άρα είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό για την περίοδο επίπεδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *