ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Αυξημένα τα περιστατικά μεταφοράς ασθενών και τραυματιών στο ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω καλοκαιριού

Αυξημένα είναι τα περιστατικά μεταφοράς ασθενών και τραυματιών στο ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη ευελπιστούν να ενισχυθούν με προσωπικό τον Αύγουστο.

Ο κ. Τσιτσιλικάκης δήλωσε ότι «ελπίζουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα απ’ ό,τι τον προηγούμενο μήνα. Τον Ιούνιο είχαμε και περιστατικά τα οποία μας απασχόλησαν και δυστυχώς ήταν θανατηφόρα, αλλά είχαμε και κάποια θέματα με τα αυτοκίνητα που αν και καινούργια είχαμε σημαντικές βλάβες, κάποιες καθυστερήσεις, δυσκολευόμασταν στη λειτουργία μας, αλλά τέλος πάντων, μπορέσαμε τις τελευταίες μέρες και βγάλαμε κάποια αυτοκίνητα στην κίνηση, ούτως ώστε να μας βοηθήσουν τους δύο δύσκολους μήνες που έρχονται. Ευχόμαστε, τουλάχιστον, να μην έχουμε δουλειά εμείς, κάτι που θα σημαίνει ότι ο κόσμος θα είναι καλά. Κατά τα άλλα δεν περιμένουμε προσωπικό, δυστυχώς. Μετά από την επίσκεψη του προέδρου του ΕΚΑΒ που είχε έρθει πριν περίπου 10 μέρες, δεν περιμένουμε να μας έρθει προσωπικό τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, αλλά ενδεχομένως μέχρι και τις αρχές Αυγούστου».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Ελπίζουμε να έρθει τον Αύγουστο, σε κάποια πρόσκληση ενδιαφέροντος που μας υποσχέθηκε ο πρόεδρος, ότι θα βγάλει τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα γιατί την προηγούμενη έλειπε στη Γερμανία. Τουλάχιστον μετά τις εκλογές κάποιοι συνάδελφοι να μπορέσουν να μετακινηθούν προς την περιοχή μας, αν θελήσουν βέβαια, για να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας. Και στην περιοχή της Χρυσούπολης που υστερούμε, δεν έχουμε σχεδόν καθόλου εκεί προσωπικό, αλλά και από τη μεριά της Ελευθερούπολης που εκεί καλύπτουμε και το κομμάτι της Τούζλας το οποίο έχει πάρα πολύ κόσμο κι επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε έτοιμοι με τις δυνάμεις που έχουμε. Ζητάμε και την υπομονή του κόσμου, να μην μας καλούν για περιστατικά θα μπορούσαν να πάνε με δικό τους μέσο. Δυστυχώς τα έχουμε κι αυτά. Ελπίζουμε να μην απασχολούμαστε σε περιστατικά τα οποία τουλάχιστον έχουν σχέση με τροχαία, με μηχανάκια, με νέους ανθρώπους κλπ. Ζητάμε την προσοχή του κόσμου και όταν πηγαίνουν για μπάνιο γιατί κάποια στοιχεία που βγήκαν στα ΜΜΕ δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την Ελλάδα. Ζητάμε να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *