Κύριο άρθροΠολιτική

«Από την πολιτική  πίεση της υπόθεσης Καμένου προχώρησε ο πρωθυπουργός στην διανομή μερίσματος» δηλώνει ο πρώην βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης

Κάτω από την πολιτική  πίεση της υπόθεσης Καμένου προχώρησε ο πρωθυπουργός στην διανομή μερίσματος προς τους πολίτες, δήλωσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντίνος Κλειτσιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Είναι γεγονός ότι προχθές ο πρωθυπουργός υπό την πίεση όλων αυτών των εξελίξεων των τελευταίων ημερών ανακοίνωσε το περιβόητο μέρισμα που θα διατεθεί σε μικροσυνταξιούχους και ανέργους.

Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι είναι κάτι το οποίο θα ελαφρύνει τον πόνο κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Απλά άποψη μου είναι ότι δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Θα πρέπει η χώρα επιτέλους να αρχίσει να  κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Πρέπει να ληφθούν τέτοια μέτρα ώστε να μην υπερφορολογείται η μεσαία τάξη, να μην φτάσει η φορολογία σε τέτοια επίπεδα που να μην μπορεί να καλύπτει τις υποχρεώσεις του ο πολίτης».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Δεν είμαι από αυτούς που μηδενίζουν τα πάντα απλά δεν είναι αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των κατοίκων της Ε.Ε. Πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε στην κανονικότητα. Πρέπει να ληφθούν μέτρα ανάταξης της οικονομίας, μέτρα με τα οποία να παράγουμε και να μην υπερφορολογούμαστε ώστε στο τέλος να αναγκαζόμαστε να δίδουμε επιδόματα.

Απλά ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση λόγω των τελευταίων εξελίξεων και ελέω του κ. Καμμένου που δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάποια πράγματα από την προμήθεια των εξαρτημάτων από την Σαουδική Αραβία, αναγκάστηκε να εξαγγείλει πολύ γρηγορότερα από όσο περιμέναμε. Τα μέτρα θα ανακουφίσουν μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού αλλά αναγκάσθηκε να πάρει τα μέτρα αυτά, λόγω της πίεσης που δέχθηκε, των τελευταίων δηλαδή ημερών. Απλά πρέπει ν α δοθούν εξηγήσεις  πέρα από αντιπαραθέσεις και άλλα τινά. Δεν γίνεται να αμαυρώνεται το πολιτικό σκηνικό στην χώρα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *