ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Απόψε η Λευκή Νύχτα του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη

Εβδομήντα δύο νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Παγγαίου ορκίστηκαν σε ειδική τελετή και πλέον η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται αποκλειστικά από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπότη με την ενίσχυση αυτών των ατόμων η Υπηρεσία Καθαριότητας θα ανταπεξέρχεται άνετα στις υποχρεώσεις της.

Ο κ. Μποσμπότης είπε ότι «μετά από μία διαδικασία του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στους δήμους που ξεκίνησε το Μάριο του 2018, επιτέλους έφτασε το τέλος τον Οκτώβρη του 2019. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και δεχθήκαμε 72 νέους συνεργάτες. Βασιζόμαστε σ’ αυτούς για να υλοποιήσουμε το όραμα του δημάρχου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη και το δικό μας, για έναν δήμο μοντέρνο, σύγχρονο που θα είναι πραγματικά στο πλευρό του δημότη. Αυτά ζητάμε από αυτούς τους εργαζόμενους. Τους βλέπουμε κι αυτούς πρόθυμους, έτοιμους να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν να κάνουν.

Ξεκινάει μια καινούργια μέρα για το δήμο Παγγαίου. Τα 72 άτομα είναι μεγάλος αριθμός προσωπικού. Μέχρι τώρα ένα τμήμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, ειδικά των παραλιακών κοινοτήτων, γινόταν από ιδιώτη εργολάβο. Από σήμερα αποχωρεί ο ιδιώτης εργολάβος και ο δήμος Παγγαίου αναλαμβάνει με τα δικά του μέσα, με τους δικούς του ανθρώπους και με τα δικά του μηχανήματα, να κάνει αυτό το τιτάνιο έργο. Τις πρώτες μέρες ας είναι λίγο οι δημότες ελαστικοί, ώσπου να γίνει αυτή μετατροπή και όλα θα πάνε καλά».

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Για τη Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη είπε ότι «έφτασε, πλέον, η μέρα. Τα προηγούμενα χρόνια η Λευκή Νύχτα έχει θεσμοθετηθεί να γίνεται στις αρχές Ιουνίου. Φέτος λόγω των απανωτών εκλογών, ο αρχικός σχεδιασμός του Δήμου Παγγαίου δεν μπόρεσε να εφαρμοστεί. Το τελευταίο διάστημα το ερώτημα του κόσμου δεν ήταν αν θα γίνει η Λευκή Νύχτα αλλά πότε θα γίνει. Όλος ο κόσμος τη θέλει, την αγαπάει και έψαχναν όλοι την ημερομηνία. Η ημερομηνία είναι αυτή, 11 του μηνός, δηλαδή σήμερα! . Η αγορά της Ελευθερούπολης είναι έτοιμη, με εκπτώσεις, με δώρα, να υποδεχθεί τις χιλιάδες του κόσμου. Θα υπάρχουν πολλά χάπενινγκς, οι αθλητικοί σύλλογοι, διάφορα events που θα γίνονται στο δρόμο και το αποκορύφωμα θα είναι γύρω στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Νίκο Πορτοκάλογλου. Όσοι έρθουν, σίγουρα θα έχουν κάτι να αποκομίσουν, είτε σε επίπεδο διασκέδασης, είτε σε επίπεδο αγορών. Η αγορά της Ελευθερούπολης είναι άκρως ανταγωνιστική, έχει τα πάντα σε καλή ποιότητα, σε καλές τιμές και χρειάζεται τη στήριξή μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *