ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Έκθεση Φωτογραφίας Κλασικού Αθλητισμού

Παρουσία πολύ κόσμου, κυρίως του αθλητισμού της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού της Καβάλας, στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου Καβάλας.

Η προσπάθεια 3 και πλέον ετών των ανθρώπων του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού της Καβάλας στέφθηκε με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες και τα όποια «εμπόδια» μπήκαν στην πορεία και έτσι οι παλαιότεροι θα μπορέσουν να θυμηθούν τις παλαιές δόξες του αθλήματος και οι νεότεροι να μάθουν για τα πρόσωπα που δημιούργησαν την αθλητική ιστορία της περιοχής.

Η ψυχή όλης αυτής της προσπάθειας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού της Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου», Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ, στη σύντομη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εγχειρήματος ενώ επισήμανε ότι τα παλαιότερα χρόνια η Καβάλα ήταν γνωστή αθλητομάνα στην Ελλάδα.

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…

Το παρών στην εκδήλωση, που συντόνιζε η Φιλιππία Κοχλιαρίδου, έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτσής, ο αντιδήμαρχος Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης, εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και πολλοί παλαίμαχοι αθλητές της Καβάλας. Βασική ομιλήτρια των εγκαινίων ήταν η Λίλιαν Βουζανίδου που έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του αθλήματος και τους πρωταγωνιστές του από το 1906 έως σήμερα. Η έκθεση που ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στο φουαγιέ του διοικητηρίου της Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *