4ο Ελληνογερµανικό Φόρουµ Τροφίµων     στην Καβάλα    

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του Ευρωπαϊκού  δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network,  σας  ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί το  4ο  Ελληνογερµανικό  Φόρουµ  Τροφίµων στις  22-23 Μαΐου  στην  Καβάλα.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να υλοποιηθεί µε τη µορφή ενός συνεδρίου και Β2Β συναντήσεων γερµανικών εταιριών µε Έλληνες παραγωγούς. Την πρώτη µέρα (22.05.2017) θα πραγµατοποιηθούν οµιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωµατικού τοµέα, καθώς και από εκπροσώπους συνδέσµων. Μετά την ολοκλήρωση του συνεδριακού µέρους θα ακολουθήσει δείπνο για τους καλεσµένους. Τη δεύτερη µέρα (23.05.2017) θα λάβουν χώρα σύντοµες παρουσιάσεις των ελληνικών και γερµανικών εταιριών και θα διεξαχθούν συναντήσεις B2B µεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισµών και των γερµανικών εταιριών, που επιθυµούν να εισάγουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Θα υπάρχουν παράλληλα και µικρά stands, όπου οι ελληνικές εταιρίες θα εκθέτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Σκοπός είναι, το εγχείρηµα αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο και συνέχεια στη µελλοντική συνεργασία των γερµανικών εταιριών µε τους Έλληνες παραγωγούς. «Πιστεύουµε, ότι η πρωτοβουλία αυτή ενδιαφέρει την εταιρία σας και σας καλούµε να δηλώσετε τη συµµετοχή σας» σημείωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Άγγελος Τσατσούλης..

Για  περισσότερες  πληροφορίες   οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν  να  απευθύνουν  στο  τηλέφωνο  επικοινωνίας   2510-222212 κα. ΣούζηΜαυρομμάτη (εσωτ.4) και  Χάρη  Ντούπη   (εσωτ.11) – Ιστοσελίδα  www.kcci.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση