Τα πάντα έτοιμα για την Λευκή Νύχτα στην Καβάλα


Όπως ήταν  αναμενόμενο, τα πάντα  είναι έτοιμα για την 6η κατά σειρά »Λευκή Νύχτα», η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης, τόνισε ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη μας έχει έναν στόχο, να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από τις προηγούμενες.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, η πρόεδρος της »ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου, η αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ο κ. Αγγελλίδης, και εκ μέρους της Energean Oil & Gas ο Σωτήρης Χιωτάκης.

Όπως σημείωσε με έμφαση ο Βασίλης Λεμονίδης η φετινή »΄Λευκή Νύχτα» θα αποτελείται από 30 διαφορετικές δράσεις που θα αναπτυχθούν στο κέντρο και κυρίως στην οδό Ομονοίας, εκδηλώσεις που όπως είπε θα κατεβάσουν χιλιάδες άτομα στην αγορά για να καταναλώσουν και κατ’ επέκταση να ανεβάσουν τους τζίρους των τοπικών καταστημάτων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ…

Ο κ. Λεμονίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμο Καβάλας και τη »ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», τις κυρίες Τσανάκα και Ιωσηφίδου, το Επιμελητήριο Καβάλας που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα και βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκε ο Εμπορικός Σύλλογος, τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Κώστα Αντωνιάδη, καθώς και τους κυρίους Μαρκόπουλο και Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Επίσης, έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς, όπως στην ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και την Energean Oil & Gas, την 3Ε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την τροχαία Καβάλας, αλλά και τη δημοτική αστυνομία.

ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στη διάρκεια της κάθε »Λευκής Νύχτας» ο τζίρος των τοπικών καταστημάτων είναι τριπλάσιος σε σχέση με οποιαδήποτε Παρασκευή του Μαϊου, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί προστιθέμενη αξία στους τζίρους των μαγαζιών της πόλης μας.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Χιωτάκης δήλωσε ότι η »Λευκή Νύχτα» γράφει πλέον ιστορία στην Καβάλα και υπογράμμισε πως η Energean Oil & Gas είναι πάντα στο πλευρό της εκδήλωσης αυτής, αλλά και της πόλης, την οποία η εταιρεία θεωρεί βάση της. Επίσης, μετέφερε τις ευχές των κυρίων Μαθιού Ρήγα και Δημήτρη Γόντικα για καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *