Τέσσερις ακόμη υποψηφίους του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος


Όπως ήταν προγραμματισμένο, τέσσερις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε σήμερα  το πρωί, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής της παράταξης ”Ο Τόπος της Ζωής μας” και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, κ.  Μάκης Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για τους Νίκο Μαυρίδη, Φίλιππα Φιλιππίδη, Ελένη Σοφιανίδου και Μανόλη Λουπεϊδη. Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για πρόσωπα που επιβεβαιώνουν τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της παράταξής του.

”Αυτόν τον χαρακτήρα της παράταξής μας, δεν τον διαπραγματευτήκαμε ποτέ για να μπορούμε να έχουμε τις πόρτες μας ανοιχτές προς όλους. Πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα της αυτοδιοίκησης που μέχρι σήμερα ήταν σε διαφορετικές παρατάξεις και που πλέον συντάσσονται μαζί μας γύρω από έναν κοινό στόχο. Να αλλάξουμε τον δήμο μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που έχω δίπλα μου δυο συναδέλφους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, τον Νίκο Μαυρίδη, ταξίαρχο εν αποστρατεία και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και τον Φίλιππα Φιλιππίδη, πολιτικό μηχανικό και πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών”, επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

”Η συμπόρευση τους μαζί μας είναι μεγάλη απόφαση εκ μέρους τους, με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς αποτελεί μια πραγματική υπέρβαση. Μας γνώρισαν και μας εκτίμησαν μέσα από τη δουλειά μας στο δημοτικό συμβούλιο, τις παρεμβάσεις, τις θέσεις μας, τη μαχητικότητά μας και το γεγονός ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες κάθε μέρα, θέλοντας να επιλύουμε τα απλά καθημερινά τους προβλήματα. Η γνώση και η εμπειρία τους από τη διοίκηση του δήμου θα είναι πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μας, για να ανταποκριθούμε έτσι με επιτυχία στις ανάγκες των δημοτών”, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης ”Ο Τόπος της Ζωής μας”. 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

”Μαζί μας θα είναι επίσης και ο Μανόλης Λουπεϊδης, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία από διοίκηση και διαχείριση σύνθετων κοινωνικών θεμάτων και προβλημάτων, γνωρίζοντας σε βάθος τη σημασία που έχει για τους πολίτες το να αισθάνεσαι ασφαλής. Μαζί μας θα είναι και η Ελένη Σοφιανίδου, με πλούσια συμμετοχή στις δράσεις των κοινωνικών φορέων της πόλης μας, εμπειρία στα θέματα του ορεινού όγκου, ως πρώην πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του τότε δήμου Ορεινού και υποψήφια δήμαρχος, προϊστάμενη του Οικονομικού της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.”, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος παρουσιάζοντας και τους άλλους δυο υποψηφίους του συνδυασμού του.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ

”Επιβεβαιώνουμε καθημερινά ότι οι άνθρωποι της παράταξής μας προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους. Ο καθένας τους έχει να πει και να κάνει πράγματα για την καθημερινότητα, τα τεχνικά έργα, την κοινωνική αλληλεγγύη, για όλες τις προκλήσεις και τα προβλήματα του δήμου μας. Εμείς κάνουμε πράξη τις αρχές της συνεννόησης και της συνεργασίας. Εγγυόμαστε ότι η νέα διοίκηση του δήμου Καβάλας θα υπηρετήσει και θα εφαρμόσει τις αρχές αυτές με συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα. Προσωπικά εγγυώμαι ότι θα είμαι δήμαρχος για όλους τους δημότες. Όλοι μαζί συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή, τη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Καβάλα και τους Φιλίππους με δημότες για τους δημότες. Καλωσορίζω στην παράταξη ”Ο Τόπος της Ζωής” μας τους Νίκο Μαυρίδη, Φίλιππα Φιλιππίδη, Ελένη Σοφιανίδου και Μανόλη Λουπεϊδη”, ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης  Τύπου ο κ. Παπαδόπουλος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις  δηλώσεις του ο κ. Μαυρίδης σημείωσε ότι στα 5 χρόνια της σημερινής διοίκησης του Δήμου καβάλας δεν έγινε τίποτα, ούτε για το καρνάγιο, ούτε για το Ασημακοπούλου ενώ τόνισε πως χρειάζεται χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αξιοκρατία και διαφάνεια. Επίσης σχολίασε πως η σημερινή διοίκηση δεν μπόρεσε να προχωρήσει πολλά θέματα, εκθειάζοντας το έργο των Ευαγγελίου, Αθανασιάδη και Εριφυλλίδη.

Η κ. Σοφιανίδου δήλωσε αμέριστη στήριξη στον Μ. Παπαδόπουλο, ευχαριστώντας τον για  την  εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του προς το πρόσωπο της. Στόχος για την ίδια είναι η καθημερινότητα του πολίτη και η εξυπηρέτηση του.

Ο κ. Φιλιππίδης με την σειρά του σημείωσε πως ο ίδιος και ο κ. Μαυρίδης όταν συμμετείχαν στην παράταξη της κ. Τσανάκα είχαν άλλα στο μυαλό τους  για το τι θα έκανε και δήλωσε απογοητευμένος  από την Διοίκηση Τσανάκα.

Τέλος ο κ. Λουπεϊδης δήλωσε πως δεν μπορεί άλλο να βλέπει την Καβάλα να τελματώνει καθώς τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται τίποτα και γι` αυτό στρατεύθηκε με την παράταξη του Μ. Παπαδόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *