«Ό,τι και να γίνει θα βρουν μη σύμφωνους με την όδευση που έχουν αποφασίσει» δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Καβάλας Θέμης Καλπακίδης

Προσπάθειες καταβάλλονται από πλευράς αγροτών του Δήμου Καβάλας για την σωστή όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ από τα Τενάγη Φιλίππων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγροτών κ. Καλπακίδη, δεν θα επιτρέψουν στην εταιρεία να περάσει ο αγωγός μέσα από τα χωράφια τους.

«Νομίζω ότι έχουμε ξαναπεί ότι η Κοινοπραξία δεν δίδει σημασία σε κανέναν και κάνει αυτό που έχει σχεδιάσει. Συνεχίζει χωρίς σταματημό ενώ ο ίδιος διάβασα κάπου πως διαμαρτύρομαι εντόνως.

Δεν είναι μόνο ο Καλπακίδης που διαμαρτύρεται. Αν ήταν μόνο αυτός δεν θα είχε καμία τύχη. Υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία από πίσω που διαμαρτύρεται και δυστυχώς κανείς δεν το σημειώνει αυτό.

Και στοχοποιούν πρόσωπο ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει σκοπιμότητα για όλο αυτό. Βέβαια κάποιοι το κάνουν θέλοντας, κάποιοι μη θέλοντας, εμείς γενικά ακολουθούμε αυτή μας την τακτική και τη νόμιμη οδό και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα παρέμβει κάποιος για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και αν τελικά γίνει αυτός ο αγωγός να μην γίνει εις βάρος της κοινωνίας και του τόπου όλου. Αυτό προσπαθούμε, αυτό κάνουμε.

Προφανώς κάποιοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στο κομμάτι το δικό μας εδώ. Τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και αυτό αποδεικνύεται» σημείωσε αρχικά.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Αυτή την στιγμή στην περιοχή τη δική μας δεν γίνονται εργασίες. Παρά μόνο στην περιοχή της Δράμας έχουμε κάποιες εργασίες. Τώρα τι εξελίξεις θα υπάρξουν στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Παρά ο κόσμος αναμένει, δεν συμφωνεί όμως και δεν υπογράφει την συγκεκριμένη όδευση

Το τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό θα το δούμε. Έτσι με έδρα στο Καλαμπάκι προχωρούν προς τα χωράφια της Δράμας και δη του Δοξάτου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.