Όμιλος «Η Καβάλα Μπροστά»: Εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στο Wine Bar Οινόη (Λάμπρου Κατσώνη 3, Καμάρες). Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 18.00 (η συζήτηση θα αρχίσει στις 19.00).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Νικόλαος Καλαμπαλίκης, Αρχιτέκτονας Μηχανικός-Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ (Θέμα: Ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου της Καβάλας, σχεδιασμός Δημοτικού Θεάτρου), η Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη,  Founder & Head of Operations, MANTILITY | The Mentality of Silk Γκαλερί Μεταξωτών Μαντιλιών, ο Δημήτρης Γκορόγιας και ο Βασίλης Κουτρουλός, Ατλαμάζογλου-Exclusive Meat Delights, ο Ηλίας Γεωργακόπουλος, Κάψουλα Cocktail Bar και ο Δημήτρης και ο Απόστολος Αδάλιαλης, Φάρμα Μουσθένης – Εκλεκτά προϊόντα γάλακτος από 100% κατσικίσιο γάλα.  

Προλογίζει ο Βασίλης Ανθόπουλος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός UACEG/Ιδιοκτήτης wine-bar «Οινόη», Υπεύθυνος Τομέα Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» και παρεμβαίνει ο Γιάννης Εριφυλλίδης, Δικηγόρος, Πιανίστας, Επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Σίσσυ Ακοκαλίδου.

Στον χώρο του Wine Bar  Οινόη θα εκτίθεται η μακέτα του Νίκου Καλαμπαλίκη και δημιουργίες του Mantility, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει cocktails, τυριά και αλλαντικά των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *