Ψωνίζω και Κερδίζω στη Δημοτική Αγορά Καβάλας

Μέχρις τις 31 Μαρτίου, μαζί με τις αγορές σου, κερδίζεις και μοναδικά δώρα…

Για κάθε 10 ευρώ αγορών, παίρνεις ένα κουπόνι και μπαίνεις στην κλήρωση για ένα σκούτερ 125 κυβικών, δωρεάν παρκινγκ καθώς και πολλές δωροεπιταγές…

Στη Δημοτική αγορά Καβάλας, είσαι πάντα κερδισμένος…

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Η εδρεύουσα στην Καβάλα (Ομονοίας, 117) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας με την επωνυμία «Δημωφέλεια», διοργανώνει μία Κλήρωση για τους καταναλωτές της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας η οποία θα προσφέρει τα κατωτέρω αναφερόμενα δώρα:

1) Scooter Kymco Agility City 125.

2) Δωρεάν στάθμευση για 1 έτος στη Δημοτική Αγορά Καβάλας.

3) Δωρεάν στάθμευση για 6 μήνες στη Δημοτική Αγορά Καβάλας.

4) Δωροεπιταγές αξίας 50€ για 13 τυχερούς.

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής «Όροι Συμμετοχής») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην Κλήρωση για την ανάδειξη των Τυχερών Νικητών. Η συμμετοχή στην Κλήρωση προϋποθέτει και συνεπάγεται αυτόματα την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής, καθώς και των επίσημων κανόνων και των σχετικών με την Κλήρωση αποφάσεων της Διοργανώτριας, οι οποίες αποφάσεις είναι οριστικές και δεσμευτικές.

Όροι συμμετοχής στην Κλήρωση

  1. Η χρονική περίοδος συμμετοχής στην Κλήρωση θα ισχύσει από της 13/2 έως και τη 31/3 . Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Αγορά Καβάλας το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00.
  2. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να παρατείνει ή να συντομεύσει τη Διάρκεια της Κλήρωσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενημερώνει το κοινό, με κάθε πρόσφορο μέσο.
  3. Προκειμένου να συμμετάσχουν στην Κλήρωση, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει αγορές 10€ και άνω ημερησίως από ένα ή περισσότερα καταστήματα ή πολυκαταστήματα που στεγάζονται εντός της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας. (Το ελάχιστο ποσό των αγορών ανά κατάστημα

είναι 10€). Το απόκομμα/τα δελτίου (κουπόνι) θα παραλαμβάνεται από το κατάστημα/τα στο οποίο γίνονται οι αγορές. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης πραγματοποιήσει αγορές άνω των 10€, θα πάρει επιπλέον κουπόνι για κάθε 10€ αποδείξεων (π.χ.: Με αγορές των 100€ θα πάρει συνολικά 10 κουπόνια).

  1. Κατά την παραλαβή του Δώρου, ο Νικητής θα υπογράψει σχετικό έντυπο αποδοχής του Δώρου. Μπορεί να αφαιρεθεί το δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση από οποιονδήποτε Συμμετέχοντα ή να ακυρωθεί η Συμμετοχή του ή να μην του απονεμηθεί το Δώρο, σε περίπτωση αθέτησης κάποιου από τους

όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Κλήρωση έχουν όλοι οι, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, με ικανότητα προς δικαιοπραξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *