Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις στον Νομό Καβάλας

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις στον Νομό Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας κ. Απόστολο Βαγενά δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Ο κ. Βαγενάς δήλωσε ότι «οι εξετάσεις από τις 6 του μήνα που ξεκίνησαν, κυλούν ομαλά. Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα σε κάποιο σχολείο για καμιά ώρα αλλά λύθηκε κι αυτό. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά τη συμμετοχή των μαθητών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα (σ.σ. χθες) που έχουμε τα ΕΠΑΛ, από τους περίπου 300 μαθητές έχουμε γύρω στο 35% αποχή. Είναι μεγάλη η αποχή στα ΕΠΑΛ γιατί έχουμε μέσα και το Εσπερινό που είναι ενήλικοι οι μαθητές του και συνήθως δεν συμμετέχουν στις πανελλαδικές. Κατά τα άλλα, από τους 921 των Γενικών Λυκείων η αποχή ήταν 6%. Δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα που να φέρει αναταραχή στους μαθητές ή να κινδυνεύσουν οι εξετάσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Πήγαν όλα καλά».

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Αναφερόμενος στην σχολική χρονιά που τελειώνει αλλά και την επόμενη, είπε ότι «δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις εκπαιδευτικών. Ποσοστά κάτω του 1% τα οποία εκ των ενόντων εσωτερικά και με κάποιες υπερωρίες καλύφθηκε. Εμείς είχαμε χρονοδιάγραμμα να ολοκληρωθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές στις 5 Ιουλίου, δηλαδή τοποθετήσεις, αποσπάσεις κλπ. Αλλά λόγω των εκλογών θα καθυστερήσουν οπότε θα αναγκαστούμε κι εμείς να είμαστε εδώ όλο το καλοκαίρι και να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά. Πάντως, νομίζω ότι θα έχουμε καλή και τη νέα σχολική χρονιά. Θα πάνε καλά τα πράγματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *