Χωρίς προβλήματα η επιστροφή του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας στην οδό Βενιζέλου

Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας επέστρεψε στην οδό Βενιζέλου και ήδη από τη Δευτέρα εκτελείται και το 2ο δρομολόγιο που αφορά τη γραμμή Βύρωνος – Καλλιθέα. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδης φανερά ικανοποιημένος δήλωσε πως ήταν κάτι που το περίμεναν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Μακρογιαννίδης ανέφερε πως «γύρω στους 8 μήνες ήταν που η γραμμή Βύρωνος – Καλλιθέα περνούσε από την οδό Ερυθρού Σταυρού. Από τη Δευτέρα το πρωί ξεκινήσαμε να περνάμε από την οδό Βενιζέλου. Κάθε Δευτέρα ξεκινάει μια καινούρια γραμμή να περνάει από τη Βενιζέλου, σιγά σιγά και μεθοδευμένα, χωρίς να δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στην οδό Βενιζέλου. Η πρώτη εβδομάδα κύλησε χωρίς προβλήματα με τη γραμμή νούμερο 11 Νοσοκομείο – Περιγιάλι. Η δεύτερη βδομάδα ξεκίνησε από τη Δευτέρα με τη γραμμή Βύρωνος – Καλλιθέα, αυτές οι δύο γραμμές είναι οι διπλές μας γραμμές. Την τρίτη βδομάδα την ερχόμενη βδομάδα θα αρχίσει το νούμερο 4 και τη μεθεπόμενη βδομάδα θα αρχίσει το νούμερο 5. Αυτές οι τέσσερις γραμμές θα περνάνε από την οδό Βενιζέλου. Το έχουμε πληροφορήσει στον κόσμο, το έχουμε αναρτήσει και μέσα στα λεωφορεία με ανακοινώσεις, καθώς επίσης και στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα».

ΈΛΕΓΧΟΣ

Συμπλήρωσε δε πως «αυτό που ζητήσαμε και ζητάμε είναι έλεγχος στη Βενιζέλου, να υπάρχει αστυνόμευση, τουλάχιστον στις αρχές. Νομίζω ότι όλα κυλάνε καλώς. Στην Ερυθρού Σταυρού παραμένουν γραμμές, εκτός από τις τέσσερις που θα περνάνε από Βενιζέλου οι άλλες γραμμές θα περνάνε από την Ερυθρού Σταυρού».

ΚΑΡΤΕΣ ΑΜΕΑ

Για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών των ΑΜΕΑ, ο κ. Μακρογιανννίδης ανέφερε πως «οι ενδιαφερόμενοι είναι καλύτερο να απευθυνθούν στα ΚΕΠ, μετά θα έρθουν στα γραφεία μας για να βάλουμε την τελευταία υπογραφή, πρωτίστως θα πάνε στα ΚΕΠ και θα θεωρήσουν την άδεια. Έχουν χρόνο οι συμπολίτες μας προκειμένου να το τακτοποιήσουν και να έρθουν μετά σε εμάς για να βάλουμε ένα ειδικό καρτελάκι για το χρόνο που μας έρχεται».

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Τέλος όσον αφορά τις μηνιαίες κάρτες ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ σημείωσε πως στο τέλος του μηνός γίνονται οι ανανεώσεις οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφόρηση. Επιβεβαίωσε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.