«Χρειάζεται μεθοδικότητα, όχι φανφάρες και πολλά λόγια», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, για την επόμενη μέρα

Με μεθοδικότητα θα πορευτεί ο νέος δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης Θεόδωρος.  Ο τελευταίος αναφέρθηκε στο ράλι που έκανε στις εκλογές ως outsider που ήταν και στην θριαμβευτική του νίκη στις εκλογές. Ο κ. Μουριάδης δήλωσε αρχικά ότι «ξεκίνησα πράγματι ως outsider. Λέγανε ότι δεν έχω καμία τύχη. Παρ’ όλα αυτά, όμως, έγινε η έκπληξη, όπως πού σωστά είπαν και κάποιοι φίλοι μου, η εθνική Ελλάδας όταν πήγε στην Πορτογαλία κανείς δεν πίστευε αλλά το πήραμε τελικά»!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Για την επόμενη μέρα είπε ότι «θα είναι ακριβώς όπως έγινε και η προεκλογική περίοδος, δηλαδή μεθοδικότητα. Δεν χρειάζεται ούτε φανφάρες, ούτε πολλά λόγια. Χρειάζεται μεθοδικότητα. Και τι εννοώ: Ήδη αυτήν την εβδομάδα θα ευχαριστήσω τον κόσμο, κοινότητες, γιατί και με στήριξαν αλλά και για να ξέρουν ότι είμαι δήμαρχος για όλους και ότι θα κοινωνώ μαζί τους, όσο πιο τακτικά μπορώ. Από ‘κει και πέρα θα τηλεφωνηθώ με τους επικεφαλής των παρατάξεων ούτως ώστε να βρούμε την κοινή πορεία μας από ‘δω και πέρα, και φυσικά να δούμε τα άτομα που θα πλαισιώσουν οργανισμούς κλπ. Παράλληλα θα γίνεται με συνεργάτες η προετοιμασία για τα προγράμματα, ούτως ώστε να έχουμε ετοιμότητα με την ανάληψη των καθηκόντων να ξεκινήσουν οι σχεδιασμοί και η εύρεση χρημάτων από το ΕΣΠΑ. Όπως και η οργάνωση της καθημερινότητας. Διότι εάν περιμένω να πάω στο δημαρχείο και μετά να πω να ετοιμαστούμε, έχει χαθεί το παιχνίδι. Αν δεν ξεκινήσουν τα περισσότερα τον πρώτο χρόνο, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη αυτήν τη στιγμή σε μένα, διότι οι συνδημότες με τίμησαν με το ποσοστό που με τίμησαν τη δεύτερη Κυριακή και πρέπει να φανώ αντάξιος».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Για τις συνεργασίες είπε ότι «θα κάνουμε επαφή με τους αρχηγούς των παρατάξεων, να δούμε τον τρόπο που θα λειτουργούμε και πώς θα μπορούμε να περνάμε τα διάφορα θέματα».

ΓΕΦΥΡΑ

Τέλος, για το θέμα της γέφυρας που κατέρρευσε στο παλιό Νοσοκομείο που συγκαταλέγεται στα επείγοντα, είπε ότι «αυτό που θα κάνουμε είναι να επισπευσθούν οι μελέτες ούτως ώστε να αρχίσει η αποκατάστασή της. Και φυσικά αυτό που θα γίνει άμεσα θα είναι η αμφιδρόμηση του δρόμου για να σταματήσει να επηρεάζονται όλες οι γειτονιές. Και θα δω αν μπορώ να παρέμβω, διότι έχουν κάνει έναν διαγωνισμό για την κεντρική πλατεία της Καβάλας, εάν προλαβαίνω να παρέμβω σε κάποιες από αυτές τις αλλαγές που έχουν κάνει, διότι δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Αυτό, όμως, θα δούμε αν προλάβω τις διαδικασίες. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ξανά μια πλατεία πάλι σαν όγκο μ’ αυτό το σιντριβάνι που υπάρχει εκεί. Αυτό πρέπει να ξηλωθεί εντελώς. Τέλος πάντων, θα δω αν προλαβαίνω να κάνω παρεμβάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *