Χειμωνιάτικες συνθήκες χθες στη Λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης

Στην Ελευθερούπολη έγινε χθες η Λαϊκή Αγορά σε χειμωνιάτικες συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία. Ο πρόεδρος των Μικροπωλητών  κ. Σωτήρης Ιωαννίδης έκανε λόγο για δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Ελευθερούπολη έχει υγρασία και έτσι κρυώνει ο άνθρωπος περισσότερο. Για μας είναι ένα θέμα ο καιρός. Είναι ο σύμμαχος και η καταστροφή μας. Έχουμε χάσει φέτος 4 λαϊκές στην Καβάλα η οποία είναι ένα μεγάλο παζάρι. Έχουμε πάθει αρκετές ζημιές και σε άλλες λαϊκές αγοράς και για μας είναι πλήγμα στον τζίρο μας αλλά και στα οικονομικά των επιχειρήσεών μας. Τα έξοδα τρέχουν, το ΕΦΚΑ τρέχει, αλλά εμείς λαϊκές δεν κάνουμε. Γι’ αυτό και ο καιρός πρέπει να είναι σύμμαχός μας. Δυστυχώς φέτος δεν ήταν».

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Ενόψει πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή. Την επόμενη βδομάδα ξανά, όπως και τώρα, η λαϊκή των Κρηνίδων θα γίνει Τρίτη δηλαδή μια μέρα πριν, η δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει κανονικά της Νέας Καρυάς. Οπότε δεν ξέρουμε μόνο τι θα επακολουθήσει των Φώτων που είναι Δευτέρα και θα δούμε πώς θα χειριστούμε το θέμα με τις λαϊκές του Πρίνου και της Τούζλας».

ΓΙΑ ΤΟ 2020

Για τη νέα χρονιά είπε ότι «αυτό που παλεύουμε είναι να κρατήσουμε αυτά που έχουμε πετύχει τόσα χρόνια. Άλλαξε η κυβέρνηση κι ευελπιστούμε να καθίσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Δεν έχουμε κάποιον άλλον στόχο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα λαϊκή για την οποία ακόμα δεν θα κάνουμε λόγο από τώρα. Είναι προς συζήτηση και θα το αφήσω έτσι. Θα το δούμε στην πορεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *