Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» από τον Δήμο Νέστου

Όπως ήταν αναμενόμενο, για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Νέστου θα διοργανώσει το Φεστιβάλ  «Πλάι στο Κύμα» στην Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής.  Στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου μέχρι και 2 Αυγούστου θα συμμετέχουν φέτος διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες. Την αυλαία θα ανοίξουν το  Σάββατο 30 Ιουλίου ο  Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες, ενώ την   Κυριακή 31 Ιουλίου την σκυτάλη παίρνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη  και ο  Νίκος Πορτοκάλογλου. Την   Δευτέρα 1 Αυγούστου σειρά έχει ο  Κώστας Μαραβέγιας , ενώ η αυλαία κλείνει την  Τρίτη 2 Αυγούστου με τον  Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Μάλιστα χθες δόθηκε συνέντευξη τύπου για την όλη διοργάνωση στην Κεραμωτή από τον Δήμαρχο  Νέστου κ. Τσομπανόπουλο και συνεργάτες του.

Ο κ.  Τσομπανόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του Φεστιβάλ και δήλωσε πως ο Δήμος Νέστου για μία ακόμη χρονιά στηρίζει  αυτόν τον θεσμό.

Ο  Αντιδήμαρχος κ. Χατζηγερακούδης   πρόσθεσε πως σαν Δήμος Νέστου  δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο εν λόγω Φεστιβάλ όπου θα στηριχθεί και από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με τακτικά δρομολόγια.  Ο Αντιδήμαρχος μάλιστα έκανε λόγο και για μία περίοδο όπου η τουριστική κίνηση  παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση