“Φερε το καπακι να γινει…αμαξιδιο”, κλεισιμο οδηγικης χρονιας

Το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, κλείνει την Οδηγική Χρονιά, το Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 από τις 11:00 έως 13:00 στοΠάρκο Ηρώων (κήπος Δημαρχίας), λίγο πριν τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, με μία ακόμη δυναμική δράση προσφοράς για την κοινωνία μας.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Τ. Τ. Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο Α.μεΑ. Ν. Καβάλας και την Π. Ε. Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας διοργανώνουν την δράση “Φέρε το καπάκι να γίνει…αμαξίδιο”.

Στόχος της δράσης είναι να συμβάλει συμπληρωματικά στην συλλογή πλαστικών καπακιών ώστε η αγορά ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου για κάποιον συμπολίτη μας, να γίνει πραγματικότητα.

Όπως κάθε χρόνο, σχολεία – υπηρεσίες – επιχειρήσεις – σύλλογοι και ιδιώτες που μαζεύουν πλαστικά καπάκια, προσκαλούνται να τα φέρουν, να ζυγιστούν και να παραδοθούν!

Παράλληλα, η δράση υποστηρίζεται από την εθελοντική ομάδα του Νομαρχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Καβάλας. Βιωματικές δράσεις θα υλοποιηθούν από την Π.Ε. Τυφλών, καθώς επίσης και παιχνίδια από του εθελοντές του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

“Φέρε το καπάκι να γίνει…αμαξίδιο”

γιατί… κάθε καπάκι, μετράει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *