Υπό τους ήχους του Διονύση Σαββόπουλου η «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας με μία μεγάλη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης, σημείωσε πως κατάφεραν να κλείσουν ένα μεγάλο μουσικό όνομα για να ενισχύσουν την φετινή εκδήλωση.

Περίπου 50 μέρες πριν την εκδήλωση που καθιερώθηκε, είπε ότι «είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο. Ξεκινήσαμε χρονικά πολύ πιο νωρίς να συνθέτουμε το παζλ των δράσεων και των εκδηλώσεων γενικότερα της Λευκής Νύχτας. Έχουμε έρθει ήδη σε επαφή με όλους τους φορείς που συνδιοργανώνουμε τη Λευκή Νύχτα, οι οποίοι είναι χρηματοδότες της εκδήλωσης, οπότε όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι έχουμε, πλέον, κλείσει. Από ‘κει και μετά είμαστε σε συζητήσεις όσον αφορά μία συναυλία που θα εμπλουτίσει το υπάρχουν σκηνικό της Λευκής Νύχτας που ειδικά πέρυσι είχε πάρα πολλές δράσεις, εκδηλώσεις ακόμη κα σε ιδιωτικής πρωτοβουλίας επίπεδο και νομίζω ότι φέτος περισσότερες επιχειρήσεις ειδικά υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μπουν σ’ αυτό το παιχνίδι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Οπότε εκείνη τη μέρα από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, θα είναι μια μέρα κατά την οποία ο κόσμος θα διασκεδάσει, θα χαρεί, θα καταναλώσει και θα περάσει ευχάριστα στην πόλη μας».

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

Επιβεβαίωσε τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης λέγοντας ότι «δεχθήκαμε μία πρόταση από το Μουσικό Λύκειο με το οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία από πέρυσι. Αν θυμάστε είχε κάνει και πέρυσι μία συνάντηση όλων των μουσικών Λυκείων της χώρας απλά συμπίπτει χρονικά, δηλαδή είναι στις 5 Μαΐου φέτος η δική τους εκδήλωση και διαρκεί 3 μέρες, ενώ η δική μας είναι στις 4 Μαΐου, οπότε συνεργαστήκαμε όσον αφορά το όνομα του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στα μουσικά δρώμενα της χώρας, είναι ένα όνομα που μπορεί να κατεβάσει όλες τις ηλικίες και είναι ένας συναυλιακού χαρακτήρα τραγουδιστής που για πρώτη φορά, στη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, νομίζω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό όνομα. Δεχθήκαμε την πρόταση από το Μουσικό Λύκειο που κάνει το δικό του φεστιβάλ –το Άγοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία- το οποίο θα φέρει πάρα πολύ κόσμο εδώ. Νομίζω ότι το ισχυρό χαρτί εδώ στην Καβάλα και του Εμπορικού Συλλόγου ειδικότερα, είναι ότι συνεργάζεται με όλους τους φορείς, με όλους τους θεσμούς, με όλες τις υπηρεσίες για το καλό της πόλης. Αυτό ακριβώς κάναμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είχαμε κατά νου και κάποια άλλα ονόματα με τα οποία ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να μιλάμε με μάνατζερς και στο οικονομικό αλλά και στο πρακτικό κομμάτι, όταν δεν είμαστε ειδικοί πάνω σ’ αυτό, από ‘κει και μετά νομίζω ότι καταλήξαμε σε ένα πάρα πολύ καλό όνομα. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή διάθεση και πάντα να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς, όσα χρόνια θα κάνουμε τη Λευκή Νύχτα κι όσα χρόνια θα είμαστε στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, θα προσπαθούμε να κάνουμε κάθε χρόνο το κάτι παραπάνω».

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σχολιάζοντας την κίνηση της αγοράς γενικότερα, είπε ότι «το Μάρτιο, έτσι κι αλλιώς, δεν περιμένουμε κάτι το συγκλονιστικό. Είναι ένας μεταβατικός μήνας που συνδέει το τέλος της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου με την ανοιξιάτικη η οποία σιγά- σιγά θα έρθει. Φέτος έχουμε την ιδιαιτερότητα να είναι αρκετά νωρίς το Πάσχα οπότε, μέχρι να συμμαζευτούμε, ήδη θα μπούμε στην πασχαλινή περίοδο και την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας. Νομίζω ότι κυλάει φυσιολογικά. Δεν περιμέναμε ποτέ, ακόμη και στις καλές χρονιές του εμπορίου, να είναι ο Μάρτιος, ακόμη κι ο Σεπτέμβριος, οι δείκτες εμπορικότητας. Οι δείκτες για το αν θα πάει καλά η χρονιά ή όχι, είναι ο Γενάρης κι ο Φλεβάρης που εμπεριέχουν και τις εκπτώσεις, καθώς και το καλοκαίρι που τώρα πλέον με την τουριστική περίοδο έτσι όπως έχει γίνει. Είναι άλλοι οι μήνες- δείκτες που μπορεί να μας βοηθήσουν ή να μας χαντακώσουν. Που τα τελευταία δύο χρόνια δεν διαφαίνεται να μας σώζουν. Αλλά, όπως είπαμε, κυλάει φυσιολογικά, σιγά- σιγά τα εμπορεύματα έρχονται για να κάνουμε τις ανοιξιάτικες βιτρίνες και να προχωρήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *