Υποτονική η επιβατική κίνηση στα ταξί την περίοδο των εορτών

Υποτονική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση την περίοδο των εορτών ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ κ. Χρήστος Ιωαννίδης. Μάλιστα το απέδωσε στην οικονομική δυσπραγία του κόσμου.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν υποτονική η επιβατική κίνηση την περίοδο των Χριστουγέννων. Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, είχαμε το πλήγμα της οικονομικής κρίσης. Είναι κατανοητό λόγω ότι δεν υπάρχει οικονομική άνεση στους συμπολίτες και σε εμάς, να περάσουμε μέτρια Χριστούγεννα. Το σημαντικό ότι έχουμε την υγεία μας και θέλω να πιστεύω ότι βασιζόμενοι σ’ αυτό ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο.

Θεού θέλοντος και κυβερνήσεων, αν θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο καθότι για όλους τους κλάδους, για όλους τους ανθρώπους να είναι καλύτερο. Είναι στο χέρι τους και στο χέρι μας να δούμε κάτι καλύτερο. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας και την υγεία στο Θεό και τα υπόλοιπα στους αιρετούς που έχουμε ψηφίσει».

ΠΛΗΓΜΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Σε ό,τι αφορά τα καύσιμα, είπε ότι «δυστυχώς είναι μια μεγάλη μάστιγα, ειδικά για μας τους επαγγελματίες. Έχει πάρει πάλι την ανιούσα. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να κάνουμε μετακινήσεις. Είμαστε στατικοί κάτω στο κέντρο, πηγαίνουν οι πελάτες στις περιφερειακές πιάτσες, δεν βρίσκουν ταξί και διαμαρτύρονται. Αργεί το ταξί κατά κάποιον τρόπο γιατί μέχρι να πάει εκεί από το κέντρο ή από κάποια περιφερειακή πιάτσα καθυστερεί. Ο πελάτης διαμαρτύρεται. Όλοι έχουμε το δίκιο μας. Αλλά, πλέον, το πετρέλαιο είναι μείζον σημασίας».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ

Για την προχθεσινή μέρα που επικράτησε χάος λόγω της χιονόπτωσης, είπε ότι «παρ’ όλο που είχα πάει μία ενημέρωση από τον διοικητή της Τροχαίας, είχαμε μία εικόνα και ξέραμε ότι γύρω στις 12-12.30 θα έρθει το κύμα κακοκαιρίας. Γύρω στις 10 ήταν κοντά στη Ρεντίνα το κύμα. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν γύρω στις 11.10 με ένα ψιλό χιόνι και δεν πιστεύαμε ότι θα κάνει τόσο σφοδρό κύμα αλλά, δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, δεν θα πω ότι πιάστηκε ο κρατικός μηχανισμός ή ο Δήμος Καβάλας στον ύπνο, γιατί ξέραμε ότι ήταν σε ετοιμότητα, βλέπαμε και τα μηχανήματα. Απλά ο κόσμος δεν συνεργαζόταν. Βγήκαν όλοι στους δρόμους, μπούκωσαν τους δρόμους. Από τις 12.35 για να πάω να αφήσω το αμάξι μου στα Ποταμούδια έκανα σχεδόν 1 ώρα και κάτι. Εγκλωβίστηκα από τον κόσμο που περνούσαν με κόκκινα φανάρια, φώναζαν, έβριζαν. Στην ουσία μπορούσαμε να περπατήσουμε κάποιους δρόμους. Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι που ήταν βατοί και μπορούσαμε να φύγουμε, ο κόσμος τους έκλεισε με αποτέλεσμα ένα ασθενοφόρο, μια πυροσβεστική, μία τροχαία, ένας οποιοσδήποτε να κινδύνευσε δεν μπορούσε να πάει πουθενά. Τουλάχιστον εδώ στην Καβάλα δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιους καιρούς και είναι λυπηρό. Έπρεπε, τουλάχιστον, στοιχειωδώς να έχουμε μία εικόνα, να ξέρουμε κάτι. Μια φορά το χρόνο χιονίζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *