Υπέρ του αντικαπνιστικού ρόλου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης

Δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά και για τη λειτουργία των κυλικείων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έκανε το μεσημέρι , ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Κώστας Αντωνιάδης.

”Ενόψει της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δια μέσου των υπηρεσιών της, δηλαδή της Διεύθυνσης Υγείας και της Διεύθυνσης Εμπορίου, προτίθεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας να πραγματοποιήσει μια ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο της Π.Ε.Κ., ώστε να ενημερώσει τα μέλη του Ε.Σ.Κ. για τις προϋποθέσεις και τους όρους που επιβάλλει ο νέος νόμος”, τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Αντωνιάδης.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Η σύσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα κι ενώ η Π.Ε. Καβάλας, αναμένει μια ερμηνευτική εγκύκλιο από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να βρίσκεται σε θέση να ενημερώσει τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

”Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών κυλικείων. Ήρθαν πολλοί άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στα σχολικά κυλικεία και συναντήθηκαν με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου και τους ενημερώσαμε για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι όροι που πρέπει να τηρούν για να πωλούν προϊόντα στους μαθητές μας. Έγινε μια ενημερωτική συζήτηση και τα συμπεράσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά. Υπήρξε μια ανακούφιση μπορώ να πω από τους ανθρώπους που απασχολούνται στα σχολικά κυλικεία, οι οποίοι ενημερώθηκαν για πράγματα που δυστυχώς δεν γνώριζαν! Η πολιτική της Π.Ε.Κ. Καβάλας για τους ανθρώπους του επιχειρείν είναι πρώτα να τους ενημερώνουμε και να τους καθοδηγούμε και στη συνέχεια να επιβάλλουμε κατασταλτικά μέτρα, αν χρειαστεί”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *