Τροχαίο ατύχημα με μετανάστες στον κόμβο του Ελαιοχωρίου

Σήμερα  το πρωί σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με μετανάστες στον κόμβο του Ελαιοχωρίου. Το όχημα μετέφερε 8 Αφγανούς με 2 διακινητές Πακιστανούς. Όλοι τους τραυματίστηκαν ελαφρώς, ενώ ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου  κ. Χρήστος Πριονίδης φρόντισε να καθαρίσει ο δρόμος από τα λάδια που διέρρευσαν στο οδόστρωμα.

Ο κ. Πριονίδης είπε ότι «το πρωί της Τετάρτης μας ειδοποίησαν από την αστυνομία ότι στον κόσμο του Ελαιοχωρίου είχε λάδια από ατύχημα που έγινε με μετανάστες. Ήταν δύο Πακιστανοί που μεταφέρανε 8 Αφγανούς. Συγκρούστηκαν στο στηθαίο, μετά στην κολώνα και λίγο παρακάτω σταμάτησαν αφού χτύπησαν αρκετά πάνω στο στηθαίο πηγαίνοντας προς Ελαιοχώρι. Τα λάδια χύθηκαν στο δρόμο και έπρεπε να πάρουμε τα προβλεπόμενα μέτρα, να ρίξουμε πριονίδια, διότι και με τη ψιλή βροχή που έπεφτε η κατάσταση ήταν άκρως επικίνδυνη.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν πολλοί μετανάστες στην περιοχή αλλά τώρα έχουν σταματήσει. Ήταν έτσι μέχρι πριν δύο εβδομάδες αλλά τώρα αυτό έχει σταματήσει. Ο κόσμος ανησυχεί γιατί δεν ξέρει πού θα βγάλει όλη αυτή η ιστορία. Σε συνδυασμό με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών προβληματιζόμαστε. Όμως από την ώρα που έχουν παρθεί τα αυστηρά μέτρα στον Έβρο έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Εκεί που τους έβλεπες να περπατούν πάνω στο δρόμο καραβάνια 7-8 ατόμων μαζί, τώρα έχουν ελαχιστοποιηθεί».

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Πρόσθεσε ότι στην περιοχή «κάνουμε ετοιμασίες για το καλοκαίρι. Καθαριότητα στους χώρους ενόψει του καλοκαιριού. Κάναμε μεγάλη ετοιμασία για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας αλλά λόγω των γεγονότων ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις. Αν γινόντουσαν ο Δήμος Παγγαίου  θα βούλιαζε από κόσμο. Έχει γίνει όμως πολύ καλή καθαριότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *